Bremen Teater udvider med 600 ekstra m2 café, bar og selskabslokaler

0
291

I dag, tirsdag d. 1. november, åbner folkene bag Bremen Teater og Hotel Cecil et nyt sted, der er placeret i forlængelse af Bremen Teater og skal fungere som både kaffebar, frokostkantine, møde- og selskabslokaler, bar (endda med DJ’s og servering frem til kl. 03 fredag/lørdag), ligesom det på sigt også vil være en regulær restaurant, der kan tilbyde ’dinner and showbilletter’ til Bremen Teaters mange arrangementer.

Dette nye og 3. skud på stammen i porteføljen går under den samlede betegnelse “Kolme”.

I sommeren 2020 købte PenSam bygningen i Nyropsgade, der udover Bremen Teater i kælderen, gennem mange år havde huset et Jobcenter. Bremen Teaters ledelse havde gennem lang tid leget med ønsket og tanken om at udvide med tilstødende lokaler.

I dag bliver det nu endelig virkelighed, når man byder gæster indenfor for første gang i de totalt istandsatte lokaler, hvor der bl.a. er indgået samarbejde med danske producenter som lampefirmaet LYFA og Normann, der supplerer de specialfremstillede, snedkerbyggede siddebåse og den stilfulde, lange bar.

Fra det store, åbne lokale i stueplan, kan man bevæge sig ned i en indskudt etage, Øvre Kælder og netop placeret over Bremens foyerområde, hvor der forefindes en mindre bar – men også hele 3 selskabslokaler, der med hver deres designmæssige udtryk bidrager til helhedsoplevelsen og tydeliggør de ambitioner og den vision, der har været bag dette projekt fra starten.

Kolme
Nyropsgade 39
1602 København V.

Åbningstider
mandag – torsdag 07.30 – 00.00
fredag 07.30 – 03.00
lørdag 17.00 – 03.00
søndag 17.00 – 00.00

Se mere her
www.kolmekbh.dk
www.facebook.com/Kolmekbh
www.instagram.com/kolmekbh