Se VM i fodbold på storskærm i Bella Arena

0
322
Se EM 2024 i fodbold på storskærm i København

Du har forhåbentlig ikke lagt din klaphat og rød-hvide fodboldtrøje for langt væk, for inden længe skal vi til det igen. Den 20. november starter VM i fodbold og 2022, men i modsætning til EM-slutrunden i 2021, kan vi ikke samles udenfor og heppe, så nu inviterer TV2, DR og Bella Group til storskærmsvisning indenfor i Bella Arena.

 

VM i fodbold nærmer sig, og rigtig mange danske fodboldfans kan se frem til at følge det danske herrelandsholds kampe på DR og TV 2, der deler tv-rettighederne til slutrunden.

Som bekendt foregår dette VM ikke, som det plejer om sommeren. Det gør det lidt svært at samles udenfor til fadbamser og heppefester, og hvad gør man så? Du kan jo invitere alle vennerne hjem til fodboldfest, og der er uden tvivl også en masse barer, der byder indenfor til kamp.

Hvis du ikke plads til hele vennegruppen hjemme i stuen, er der hjælp at hente. Sammen med TV2, DR og Bella Group inviterer DBU nemlig til storskærmsvisning i Bella Arena i København af kampene:

Danmark – Frankrig: 26. november, kl. 17

Danmark – Australien: 30. november, kl. 16

 

VM-fest på storskærm

Til kampene mod Frankrig og Australien åbner dørene i Bella Arena 4 timer inden hver kamp. Og der er rigeligt med gode grunde til at komme tidligt. For udover alle kampene på storskærm, er der dækket op til kæmpe fodboldfest i hele Bella Arena.

Så snart du træder ind ad indgangen, står du midt i en rød-hvid fanzone! Fanzonen vil være fyldt med forskellige fodboldaktiviteter, landsholdsquiz, DJ og mulighed for at få fingrene i det nyeste landsholds-merch. Du får også mulighed for at sætte dig selv, og dine venner, på prøve i forskellige fodbold-skills – bl.a. i at sparke hårdt, præcist og i at drible.

Herudover vil det naturligvis også være muligt at købe både mad og drikke i Bella Arena.

Billetterne til storskærmsvisningen af landsholdskampene er gratis, men det er først-til-mølle, så du skal sidde klar, hvis du skal have fat i billetterne.

Billetsalget til storskærmsvisningerne af kampene mod Frankrig (26. november) og Australien (30. november) sker torsdag den 10. november kl. 10.00 og hver person kan hente 4 billetter.

Læs mere her.