Broens skøjtebane åbner på fredag!

0
314

Broens Gadekøkken byder igen i år velkommen til skøjteløb på Christianshavn fra d. 4. november. Beslutningen om at åbne skøjtebanen er truffet efter mange overvejelser.

Danmark står midt i en kold og mørk krisetid, hvor der er behov for det samvær og fællesskab som en skøjtebane kan give. Til trods for høje energipriser, stigende varepriser og inflation skal der være plads til at dyrke fællesskabet.

Ikke mindst for børn og unge, som har brug for fysisk aktivitet med hinanden året rundt. Vi tror på, at der i en tid med krise er behov for gode oplevelser som Christianshavnerne og resten af København kan samles om. Derfor inviterer Broens Gadekøkken folk i alle aldre til skøjtehygge på Christianshavn.

“Sundhedsmæssigt og kulturelt mener jeg, at skøjtebanen er en vigtig aktivitet i byen. Alle fra nær og fjern kan mødes til hygge og fysisk aktivitet og for at få et afbræk fra hverdagen” udtaler Kira Thanning, Direktør for Broens Gadekøkken.

“Vi er også stolte af at Broens Skøjtebane hvert år byder mange skoleklasser velkomne, som et supplement til idrætsundervisning. Både stemningen og det sociale aspekt føles helt fantastisk. Så jeg mener helt klart, at der er flere grunde til at skøjtebanen er vigtig” fortsætter Kira Thanning.

Broens Gadekøkken har gjort alt i sin magt for at gøre skøjtebanen så bæredygtig og energieffektiv som overhovedet mulig. Det er en meget moderne skøjtebane, som bruger markant mindre strøm end traditionelle skøjtebaner. Strømmen kommer fra vandkraft og er certificeret grøn.

Som privat aktør bærer Broens Gadekøkken et ansvar for vores eksternt ejede madstande og mange ansatte, der lever af at servere mad, drikke og gode oplevelser.

Restaurationsbranchen kæmper med et efterslæb fra Corona-nedlukningerne og er hårdt ramt af den nuværende krise, som den også skal klare sig gennem. Derfor er skøjtebanen et kærkomment tiltag for Broens Gadekøkken, som glæder sig til at byde alle velkommen. Opsætning og vedligeholdelse af skøjtebanen, køb af strøm og alle andre udgifter til drift af banen afholdes 100 procent af Broens Gadekøkken.

Broens Gadekøkken håber, at den årlige vintertradition med skøjtebane vil blive modtaget med opbakning og støtte.