Cille Schäfer | Københavnersnuden #436

0
299
Cille Schäfer

Ugens Københavnersnude er frisør og influencer Cille Schäfer. Hun bor i et lille hus med sin mand Emil, deres hund og to børn på 3 og 5 år. Til daglig har hun sammen med Emil frisørsalonen HartmannSchäfer på indre Nørrebro, og den har de haft siden 2014. Ved siden af salonen bruger hun tid på sin Instagramprofil @planet_cille, hvor hun deler ud af sin passion for hår, beauty og mode. 

Cille Schäfer

LC: Hvad har du gang i i øjeblikket?
Cille Schäfer: Vi skulle egentlig have renoveret vores hus nu, men det fik coronanedlukningerne sat en stopper for, så nu går jeg og kigger på nye farver til væggene i vores hus, så det alligevel kan blive shinet lidt op, uden at det koster for meget.

LC: Hvor bor du?
CS: Jeg bor i Virum lidt uden for København.

LC: Hvor går du tur?
CS: Jeg elsker at gå tur ved Kastellet. Det er et forholdsvis roligt sted med luft omkring, og det foretrækker jeg på en gåtur.

LC: Hvor drikker du kaffe?
CS: Original Coffee

Cille Schäfer

LC: Hvor spiser du?
CS: Tigermom på Nørrebro er altid godt!

LC: Hvor fester du?
CS: Det er desværre alt for lang tid siden, jeg har haft danseskoene på, men for nylig var jeg på cocktailbaren Curfew på Vesterbro, og det var en stor oplevelse.

LC: Hvor inspireres du?
CS: De forskellige bydele i København rummer mange blandede typer, og jeg bliver stærkt inspireret af at observere andre mennesker og deres stil og måde at udtrykke sig på.

Cille Schäfer

LC: Hvad er dit yndlingssted i København?
CS: Jeg er der efterhånden sjældent, men svømmehalskvarteret vil altid have en særlig plads i mit hjerte, da det var der, vi boede, inden vi flyttede ud af byen.

LC: Hvor har du sidst følt dig forelsket i København?
CS: Efter at have stået på Rådhuspladsen i den vildeste fællesskabsfølelse og klappe af Jonas Vingegaard, tog jeg og min familie i sommer en spontan kanalrundfart i regnvejr. Men trods regn og blæst blev jeg glad helt ind i maven over at bo i en by som København.

LC: Hvad er dit bedste minde om København?
CS: Jeg mødte min mand til en fest i København for 11 år siden – da festen sluttede, fandt vi, sammen med nogle andre venner, en af de der cykler med plads til flere personer. På den cyklede vi rundt i Københavns gader noget af natten, og det er et særligt minde for mig.

Cille Schäfer

LC: Din anbefaling til den bedste oplevelse i København?
CS: Jeg synes, at Tivoli er noget af det mest magiske, København har. En gåtur derinde en mandag formiddag eller den helt store tur med familie og forlystelser – begge dele er helt særligt i min optik.

LC: Selvom København er fantastisk, har du nu mulighed for at nævne den ene ting, som du synes, byen mangler – hvad er det?
CS: Der skal nok være et eller andet, men jeg kan simpelthen ikke lige komme i tanke om noget.

LC: Dit soundtrack til byen?
CS: Kan det næsten være andet end “København” med Ulige Numre 😊

 

Tusind tak, Cille, fordi du ville dele dit København med os.

Du kan følge Cille Schäfer på Instagram her.

GOD SØNDAG!