fredag, november 25, 2022
HomeKøbenhavnersnudenCille Schäfer | Københavnersnuden #436

Cille Schäfer | Københavnersnuden #436

Ugens Københavnersnude er frisør og influencer Cille Schäfer. Hun bor i et lille hus med sin mand Emil, deres hund og to børn på 3 og 5 år. Til daglig har hun sammen med Emil frisørsalonen HartmannSchäfer på indre Nørrebro, og den har de haft siden 2014. Ved siden af salonen bruger hun tid på sin Instagramprofil @planet_cille, hvor hun deler ud af sin passion for hår, beauty og mode. 

Cille Schäfer

LC: Hvad har du gang i i øjeblikket?
Cille Schäfer: Vi skulle egentlig have renoveret vores hus nu, men det fik coronanedlukningerne sat en stopper for, så nu går jeg og kigger på nye farver til væggene i vores hus, så det alligevel kan blive shinet lidt op, uden at det koster for meget.

LC: Hvor bor du?
CS: Jeg bor i Virum lidt uden for København.

LC: Hvor går du tur?
CS: Jeg elsker at gå tur ved Kastellet. Det er et forholdsvis roligt sted med luft omkring, og det foretrækker jeg på en gåtur.

LC: Hvor drikker du kaffe?
CS: Original Coffee

Cille Schäfer

LC: Hvor spiser du?
CS: Tigermom på Nørrebro er altid godt!

LC: Hvor fester du?
CS: Det er desværre alt for lang tid siden, jeg har haft danseskoene på, men for nylig var jeg på cocktailbaren Curfew på Vesterbro, og det var en stor oplevelse.

LC: Hvor inspireres du?
CS: De forskellige bydele i København rummer mange blandede typer, og jeg bliver stærkt inspireret af at observere andre mennesker og deres stil og måde at udtrykke sig på.

Cille Schäfer

LC: Hvad er dit yndlingssted i København?
CS: Jeg er der efterhånden sjældent, men svømmehalskvarteret vil altid have en særlig plads i mit hjerte, da det var der, vi boede, inden vi flyttede ud af byen.

LC: Hvor har du sidst følt dig forelsket i København?
CS: Efter at have stået på Rådhuspladsen i den vildeste fællesskabsfølelse og klappe af Jonas Vingegaard, tog jeg og min familie i sommer en spontan kanalrundfart i regnvejr. Men trods regn og blæst blev jeg glad helt ind i maven over at bo i en by som København.

LC: Hvad er dit bedste minde om København?
CS: Jeg mødte min mand til en fest i København for 11 år siden – da festen sluttede, fandt vi, sammen med nogle andre venner, en af de der cykler med plads til flere personer. På den cyklede vi rundt i Københavns gader noget af natten, og det er et særligt minde for mig.

Cille Schäfer

LC: Din anbefaling til den bedste oplevelse i København?
CS: Jeg synes, at Tivoli er noget af det mest magiske, København har. En gåtur derinde en mandag formiddag eller den helt store tur med familie og forlystelser – begge dele er helt særligt i min optik.

LC: Selvom København er fantastisk, har du nu mulighed for at nævne den ene ting, som du synes, byen mangler – hvad er det?
CS: Der skal nok være et eller andet, men jeg kan simpelthen ikke lige komme i tanke om noget.

LC: Dit soundtrack til byen?
CS: Kan det næsten være andet end “København” med Ulige Numre 😊

 

Tusind tak, Cille, fordi du ville dele dit København med os.

Du kan følge Cille Schäfer på Instagram her.

GOD SØNDAG! 

Love Copenhagen
Love Copenhagen
Louise Taarnhøj. Indehaver af Lula Media. Stifter og redaktør. Fluffer og ildkugle. Sørger for, at der er indhold på sitet, som du kan lide. Holder derudover meget af smukke ting - mad, musik, vin. Kan ikke leve uden spændende samtaler med interessante mennesker.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev - fyldt med lækre sager og inspiration til alt det, der sker i København.

Mest læste