søndag, december 4, 2022
HomeBydeleIndre ByBuka Bakery - en lille bid af bagerhimlen

Buka Bakery – en lille bid af bagerhimlen

Har du været forbi Buka Bakery på Store Kongensgade? Hvis dit svar er nej, så er det en fejl. Den fine lille butik på den travle gade i Indre By bugner nemlig af smagfulde delikatesser, sprødt bagværk og stærk kaffe. Læs med her:

I december 2019 slog dette lille, skønne bageri dørene op for beboere og gæster i Frederiksstaden. Her byder de på alt lige fra nutella- og kardemomme croissanter til sprødt brød og velsmagende, kraftig kaffe.

Buka Bakery København

Buka betyder “brød” på albansk, og netop Albanien er hjemlandet for en af ejerne bag bageriet. Det smukke land ved Adriaterhavet har en lang brød og kaffe tradition. Det er præcis dét, ejerne meget tydeligt bragt til Danmark og Store Kongensgade.

Surdejsboller og kardemomme-glaserede brioche boller

Indretningen er rå og moderne, og brødet er fantastisk. Jeg kan selv varmt anbefale deres surdejsboller med ost, og deres kardemomme-glaserede brioche bolle er til at falde i svime over! Også deres kardemomme croissant er sprød, lækker og helt perfekt.

Buka Bakery København
Kardemomme croissant fra Buka Bakery

Så næste gang du er i området, så stik lige hovedet ind – du kommer ikke til at fortryde det.

//Nathalie

Love Copenhagen
Love Copenhagenhttp://www.lovecopenhagen.com
Nathalie Meinhardt, 31 år og arbejder som Digital Marketing Manager. Er jysk helt ind til benet men er faldet fuldstændigt pladask for København. Madglad, festglad, menneskeglad, nysgerrig, elsker kram og griner meget højt.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev - fyldt med lækre sager og inspiration til alt det, der sker i København.

Mest læste