Copenhagen Cooking: fonduefest med sovsesheriffen

0
369
Det er fredag, og solen skinner. Hvad betyder det? Ost! Tag med til ciderfest og lad dig dyppe i den gyldne krofatter Umut Sakaryas fede fortolkning af den klassiske ostefondue.

LoveCopenhagen er inviteret til eventen uden beregning for at omtale.

Kom forbi Copenhagen Cooking & Food Festival, når folkene bag Copenhagen Cider Festival, fejrer, at cideren for alvor har vundet danskernes smagsløg og hjerter! Og ja, de fejrer det med en kæmpe ciderfest. Holm Cider, Decideret Cider og Æblerov hylder den gode danske cider sammen med 20 producenter og en række importører til Ciderfesten på Israels Plads. Og hvem andre end selveste Guldkroens sovsesherif og fyrsten af Fernet, mormormadsfænomenet Umut Sakarya, kunne man bede om at skabe fed og umamiintens balance til ciderens frugtige syrlighed? Umut løser opgaven med et brag af en ostefondue, der viser nye sider af den klassiske tykflydende ostemad fra Ost & kos ostevogn.

Umuts fondue kan købes for 2 poletter – læs om billetter og poletsystem på Ciderfesten.

Ciderfesten byder på cider efter alle kunstens regler, når 20 danske producenter og en række importører disker op med gæret most i verdensklasse. Ciderfesten byder også på en masse mindre events.

Umut Sakarya fra Guldkroen og Guldgrillen jonglerer ved Ostevognen med et udvalg af velsmagende oste fra nogle af Danmarks bedste ostemagere og forvandler dem til en nyfortolkning af den klassiske ostefondue, som spiller perfekt sammen med ciderens syrlighed.

Hen ad aftenen skruer Frugtfolkene op for dj-pulten og sørger for en rigtig ciderfest. Du kan købe billetter online til 89 DKK eller i døren til 99 DKK. Inkluderet i prisen er to poletter, som hver kan indløses til et glas cider på Festivalpladsen.

Du kan naturligvis også tilkøbe ekstra poletter på aftenen (17 poletter for 250 DKK, 6 poletter for 100 DKK eller 3 poletter for 60 DKK). Forelsker du dig i en helt bestemt type cider på dagen, har Rigtig cider også sørget for, at du kan købe din yndlingscider med hjem.

Folkene bag Copenhagen Cider Festival er Holm CiderDecideret Cider & Æblerov. Deres formål med festen er at udbrede kendskabet til danskproduceret cider og udfordre opfattelsen af, hvad dansk cider er og kan.

Køb billetten her (eller giv en 10’er mere i døren)