DAGENS BLOMST I BYEN

0
294

Jeg er vild med at sende blomster – og naturligvis at modtage dem! Jeg sender blomster til alle! En ven, der har hjulpet med at finde gode tips til en rejseartikel. En veninde, hvis mand sørger for mit helt eget telt i skyggen på Roskilde Festival. Min søster, når hun får en irriterende fartbøde. Osv. Osv. En halvdyr affære, men folk bliver jo så glade. En ny webshop, Flowertalescph.dk, kommer nu til undsætning og gør det langt billigere for mig at gøre folk glade.

blomsterlogo

Blomster gør de fleste mennesker glade. I hvert fald den kvindelige del af befolkningen. Jeg selv inklusiv. Jeg er en simpel pige – nogen forføres af diamanter – jeg er til faldt for blomster; humor, håndbajere og en blomst! Intet er (næsten) så godt som at komme hjem fra en lang arbejdsdag og opdage en rose foran døren, fordi en date fandt én interessant dagen før. Øh, mit hjerte smelter! Ja, det virker faktisk, mænd!

Simpelt, smukt og billigt

Men det er jo som bekendt ikke helt billigt at sende blomster, og det vil den nye webshop, Flowertalescph.dk, prøve at gøre noget ved. Bag webshoppen står Ditte Bæk, som rigtig gerne bare vil gøre blomstergivning simpelt. Hun fortalte mig dette om konceptet:

“Jeg har startet konceptet alene og laver derfor alting selv – henter blomster på Grønttorvet hver morgen, binder buketterne og kører ud med dem. Jeg fik ideen, da jeg arbejdede og boede i Malaysia, fordi jeg syntes, at det var så frygtelig dyrt, når man skulle sende blomster til familie og venner på fødselsdage. Og så har jeg en helt anden æstetik inden for blomster, end hvad jeg synes, at markedet tilbød. Så jeg tænkte, at det måtte kunne gøres billigere, og at der måske også var andre, som kunne lide den samme type buket som mig. Så jeg gik i gang med at lære at binde blomster – jeg så massevis af youtube-videoer, læste bøger og blev oplært af en skøn blomsterbinder i Helsingør. Og så kastede jeg mig ellers ud i det!

Så hver morgen står jeg op kl. 5, tager på Grønttorvet og finder de blomster, som er de fineste den dag. Mine blomster er meget naturlige, og der er sjældent pyntegrønt i dem – kun hvis det er rigtig fint eller dufter skønt! Jeg bruger hashtag’et #simpelfin til at beskrive stilen. 

Jeg håber, at der er plads til mit koncept i markedet, og at folk måske har lyst til at sende lidt flere blomster, når prisen er fair. Nu er der i hvert fald mulighed for, at man også kan fejre hverdagens små sejre med blomster eller sende en lille opmuntring på en grå dag, uden at det vælter budgettet.”

dagens blomst

Man kan købe blomster mandag-fredag, og de leveres mellem kl. 12-17. Der er én type buket hver dag, DAGENS BLOMST, og den kan købes, indtil der er udsolgt. 

Prisen er 168 kr. inkl levering (i København og Hellerup) og et lille kort.  

blomsterlogo 2

Jeg er vild med det, uden at jeg dog at prøvet det endnu. Men jeg vil alligevel gerne viderebringe nyheden her, for der er ikke noget så skønt som at gøre andre mennesker glade – og i min omgangskreds er man svært glad for at modtage blomster. Og det er jeg i øvrigt også selv… 🙂

Go’ mandag.

/Louise

dagens blomst