Martin Brassøe | Københavnersnuden #60

0
379

Nogle gange bliver man væltet lidt bagover af noget musik, som nærmest dumper ned i skødet på én. Sådan havde vi det, da vi faldt over Keep Camping ved sidste års KarriereKanon – som de vandt. Jo jo, og nu er de klar med en brand-spanking ny single, Streets, der får os til at danse selv på en grå søndag som i dag. Martin Brassøe (samples og trommer) fra Keep Camping er gået med til at dele sit København med os alle sammen – inden han sammen med de fire andre gutter i bandet indtager scenen i Idealbar på fredag til deres releaseparty.

Streets singlecover

LC: Hvad pusler du med for tiden?
MB: Vi har i Keep Camping lige færdiggjort og udgivet ep’en ‘Be There’. Den sidste tid er gået med mix, master, layout af grafik og den slags. Det er en omfangsrig proces med en masse forskellige dele, hvor man hele tiden forsøger at relatere til helheden. Vi er i forlængelse heraf også ved at forberede vores releasekoncert på Ideal Bar den 23 oktober.

LC: Hvor bor du?
MB: Jeg flyttede i foråret til Frederiksberg C. Det ligger fantastisk centralt og har samtidig en dejlig ro over sig.

LC: Hvor går du tur?
MB: Samtidig med tilflytningen til Frederiksberg har min kæreste og jeg erhvervet os en Golden Retriever hvalp. Det har resulteret i en del gåture til de grønne områder i bydelen. Landbohøjskolens indre gårdhave, de tilhørende haver til Institut for Geovidenskab, samt selvfølgelig Frederiksberg Have, er blandt de foretrukne steder.

LC: Hvor drikker du kaffe?
MB: Hovedsageligt i min lejlighed. Der er noget ceremonielt over at gøre sig umage med en kop kaffe. Jeg henter min bønner hos Coffee Collective på Godthåbsvej.

LC: Hvor spiser du?
MB: Tonkin og Forno a Legna er de foretrunke take away steder til hverdage, mens Barburrito har en god uformel stemning, som passer perfekt til de fleste fredage. Pluto er fin til noget solid bistromad og rødvin.

LC: Hvor fester du?
MB: De bedste fester opstår som regel spontant uden nogen reel planlægning. Et intenst superligaopgør på tv, der endte i en fløde r’n’b-koncert i Byhaven i Pumpehuset, samt efterfølgende smadderdruk på Jolene i Kødbyen, står som én af de bedste fester i sensommeren.

LC: Hvor inspireres du?
MB: Overalt. Inspiration kan komme i alt fra en gåtur gennem nogle af København Ks snørklede indre baggårde til en tur i Metroen. Inspiration er for mig ikke betinget af en geografisk lokation, men mere en indre bearbejdning af forskellige indtryk og tanker.

LC: Hvad er dit yndlingssted i København?
MB: Der er så utrolig mange, som er så årstids- og stemningsspecifikke, men Glyptotekets indre have bjergtager mig altid.

LC: Hvor har du sidst følt dig forelsket i København?
MB: I Det Kgl. Haveselskabs have på Frederiksberg på en gåtur i sommer.

LC: Hvad er dit bedste minde om København?
MB: Sidste år spillede vi support for The Cults på Lille Vega. Det var det andet job med en 5 mands konstellation i Keep Camping. Det var en fantastisk aften, og vores relativt korte showcase bekræftede os i, at vi var på det rigtige spor med vores nye udtryk. Den efterfølgende fest på Brass Monkey havde en fed kombination af lettelse og gåpåmod over sig, som jeg stadig bliver glad af at tænke på.

LC: Din anbefaling til den bedste oplevelse i København?
MB: Gå en rigtig lang tur uden formål og forventning, og lad din intuition og nysgerrighed føre dig rundt. Det er en dejlig måde at opleve nye steder, og det giver en pludselig opmærksomhed på byens små finurlige områder.

LC: Dit soundtrack til byen?
MB: Kølig nordisk elektropop med Rangleklods.

Tusind tak, fordi du ville dele dit København med os, Martin. Og så synes vi, at du, kære læser, skal svinge forbi Idealbar på fredag og høre Keep Camping, når de fejrer deres nye og fremragende EP. Du kan allerede nu varme op til festen på Spotify (Vi ELSKER især Streets og Dance). 

GOD SØNDAG!

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here