Det skal du spise på Copenhell 2023

0
322

Vi tæller ned til Copenhell 2023, og vi glæder os så meget til masser af rock’n’roll og festivalstemning. I dette indlæg er vi dykket ned i maden, og vi kan godt afsløre, at der også her, er en masse at glæde sig til! Læs hvad du skal spise på Copenhell 2023 her:

Af Nathalie

Copenhell 2023 er lige rundt om hjørnet, og vi kan ikke vente! Vi har allerede skrevet om nogle af de bands, som vi glæder os til at se. (Læs her: Guide: Disse bands skal du opleve til Copenhell 2023) Og her kan du læse om alt det mad, som du kan glæde dig til.

Der er 39 madboder på festivalpladsen, så vi er sikre på, at du nok skal finde noget, der er lige dig.

Kød en mas

Kødelskerne bliver ikke skuffet. Her er bl.a. saftige burgere fra Tommys Burger Joint, flæskestegsburgere fra Pork of God by Spiselauget, stegt flæsk med kartofler og persillesovs fra Big Bad Wolf, lækker BBQ der er smoket i 6-23 timer fra Smokestack-BBQ og lækre pølser fra Warpigs.

It’s fucking vegan

Er du ikke til kød, så fortvivl ikke – der er masser af gode muligheder til de veganske og vegetariske festivalgæster. Fx kan du prøve en lækker svampekebab med håndhøstede østershatte fra Bygaard på Refshaleøen fra It’s Fucking Vegan, ugandisk street food fra UGOOD, 100% plantebaserede tacos from hell fra La Chica Mala, snaskede veganske burgere fra Planteslagterne og fladbrød med friteret broccoli fra KOLO. Lækkert lækkert lækkert!

Fra hele verden

Du finder også en masse lækker mad fra hele verden, bl.a. kan du udforske sydstats soulfood fra Big Easy Voodoo Kitchen, indisk mad fra Dhaba Kitchen, vietnamesiske retter med karamelliseret svinekød fra District Tonkin, irakisk street food fra Mamati og græske gyros fra Strangas.

Pizza n’ pasta

Der er selvfølgelig også lækkerier fra det italienske køkken, og du kan dykke ned i italienske favoritter med masser af chili fra Pasa Pasa, risotto og pasta carbonara fra Risotto Inferno og pizzaer i brændefyret fra Pizza Bro.

Fisk og smørrebrød 

Der er også masser af muligheder for at få fisk og skaldyr på Copenhell, fx kan du fiskedeller fra Boutique Fisk, friske skaldyr fra Hooked, lækker sushi fra Sticks’n’sushi og hotdogs med skaldyr fra Surfers from Hell.

Eller hvad med de gode, gamle, danske klassikere? Du kan nemlig besøge Solveig’s Sorte Kro, hvor der er masser af dansk smørrebrød, øl, snaps og krosjusser.

Sødt sødt sødt

Der skal også være lidt til den søde tand, og det kan du selvfølgelig også få. Du kan forsøde dig med is, kolde shakes eller Copenhell drink med vegansk flødeskum fra Naturli’ eller du kan også nyde søde crepes fra Crepes of the Beast.

Sikkert er det, at du har et fantastisk udvalg af lækker mad, søde sager og gode drinks. Nu må det bare godt blive onsdag – ses vi?

Følg med på vores Instagram, når vi tager på Copenhell 2023, klik og følg os her.

Læs også Det skal du shoppe på Copenhell 2023