Fantom Bar åbner i velkendte lokaler på Griffenfeldsgade 1. juni

1
160

En ny bar “går igen” i det københavnske natteliv, når Café Nørrehus på Griffenfeldsgade 6 får pustet nyt liv i det gamle kadaver af Fantom Bar. På overfladen er alt det samme, men indenfor er bygget en helt ny – men stadig brun – rockbar op, som åbner den 1. juni.

 

Griffenfeldsgade på Nørrebro får snart en ny bar i de lokaler, som i mange år husede Café Nørrehus. Men nyt er ikke altid ensbetydende med, at det gamle og velkendte forsvinder, og således har holdet bag den nye Fantom Bar valgt at beholde det bedste fra den gamle bodega og samtidig give alt indenfor en masse kærlighed. Fantom Bar er klar til at slå dørene op den 1. juni, og det sker naturligvis med en stor åbningsfest, som du kan komme med til.

Det kendte velkendte ukendte

Mange lokale har måske gået og tænkt over, hvad der mon foregår bag dørene i Café Nørrehus. Det har trods alt været år og dage siden, det legendariske mørkebrune vandhul var åbent for offentligheden. I alle de mellemliggende år har facaden stået dér, med det store grønne skilt og markisen, der lover mere, end det kan holde. Mange har måske endda haft en spooky fornemmelse af, at det efterhånden var blevet en spøgelsesbar – beliggende med præcis samme flagermuseflugts-afstand til hhv. Assistensen og Den Jødiske Kirkegård. Og der har da også været en del spooky rumsteren på det sidste. Mystiske personager er set komme og gå, hamre og banke og lave djævelsk postyr.

Men frygt ikke: Det er blot holdet fra Crunchy·Varano, som også står bag Whammy Bar på Amar, The Mudhoney og The Flatiron på Nørrebro samt Crane Brothers og Tahonga Lounge i Hillerød, der åbner en ny retro/moderne bodega bag den, i øvrigt, uændrede Café Nørrehus’ facade.

Fantom Bar åbner på Griffenfeldsgade den 1. juni

En ny – men stadig brun – rockbar

Det er dog kun på overfladen, at alt er ved det samme. Inde bag det grønne velkendte skilt er der bygget en helt ny – og mindst lige så brun – rockbar op. Fantom Bar har således taget det bedste med fra fortiden, og du kan se frem til at besøge en bar med paneler fra både et gammelt apotek og et afdødt posthus, en ganske unik Wurlitzer jukebox, et junglerum bevogtet af en glubsk panter, sin helt egen Fantom DRAM skabt af Phantom Spirits og en smålegendarisk DJ-pult indbygget i endnu en jukebox fra 60erne.

DJ-Klubber om torsdagen

Føromtalte DJ-pult kommer i brug hver torsdag, når 4 forskellige DJ-klubber host’er en aften med musik, lige præcist som de selv kan lide det. Der er intet dansegulv og repertoiret er lige så eklektisk som aftenens DJs dikterer. Dvs: hvis ikke man føler, man kan eller vil danse, så kan man i stedet svanse, lytte, snakke, hygge og drikke alt imens følgende klubber skaber soundtracket. Når Fantom Bar åbner den 1. juni, kan du de følgende torsdage se frem til:

1. Torsdag: Motorpsych!!! aka Anders Trentemøller og TOM and His Computer (yderligere intro er nok overflødig)

2. Torsdag: Beat Bait aka Miss Mette og Sister Suave (fra Beat Mermaids)

3. Torsdag: Køkkenfest aka Stine Omega (fra 24-7 og Beat Mermaids) og Jessi-Q (fra Crisp / Crunchy)

4. Torsdag: Raflas Night Music aka DJ Rafla (fra The Hot Club, Glasgow)

Klubberne vil fra tid til anden byde på gæste-DJs fra nær og fjern. Den generelle musikalske flavour vil være rytmisk, groovy, svedig, laber, energisk og atmosfærisk. Ikke kun rock, men musik der har den samme blanding af drama, livsglæde, fare, sex og regulær skæg og ballade for kendere og elskere af den gode smag.

Fantom Bar er med andre ord et værtshus med et bankende musikalsk hjerte – og holder åbent torsdag 19-02, fredag-lørdag 19-03.

Kom med til åbningsfest

Fantom Bar åbner den 1. juni på Griffenfeldsgade 6 på Nørrebro med alle DJ-klubber bag pulten fra kl. 19-02. Der vil også være gratis drinks til de første og mest tørstige.

Læs mere og gør dig klar til åbningen på @fantombarcph og @fantombarcph2200

1 COMMENT

Comments are closed.