Farm Crawl med Foodwise og Madland

0
307
Madland
Nu kan du komme på ægte farm crawl, Full Circle Farm Crawl – på tur rundt til en række lokale producenter, der står bag nogle af de lækre råvarer, som du kan købe i byen. Turen tager dig ud i marken, i køkkenhaven og i mejeriet, og du får naturligvis også lækre måltider undervejs. Læs her, hvordan du kommer med.

 

Er du et madøre, der længes efter at komme en tur ud af byen ud på sommerlandet? Og drømmer du om at møde nogle af de folk, der sikrer dig råvarer fra dit lokalområde?

Tag med en tur på landet og mød lokale producenter fra Herslev, når Foodwise i samarbejde med Madland inviterer til “Full Circle Farm Crawl”.
Kom med helt ud i marken, i køkkenhaven og i mejeriet og bliv klogere på, hvordan jordbrugere og producenter arbejder på tværs og lokalt forankret for at skabe de bedste produkter med den korteste vej fra råvare til tallerken.

Turen byder på gårdbesøg hos Copenhagen Goat Milk, Skovlygården, Østagergård og Birthesminde, hvor du er med til at hente og høste råvarer til aftenens langbordsmiddag.
Om eftermiddagen støder flere af områdets producenter til for at tage del i samtalen om forbindelsen mellem by og land – her kan du møde Friis-Holm Chokolade og Foodture Tempeh. Herefter står den på grillmiddag af dagens høst med ølpairing fra Herslev Bryghus.

Dagens frokost i marken og aftenens middag er lavet af Alex Dadzis, køkkenchef på Friheden og Dyrehaven.

Turen er arrangeret af Foodwise og er en del af Madland. Det koster 850 kr. pr. person og varer fra kl. 10 til kl. 22. Mødested er på Friheden på Nørrebro.

NB! Arrangementet foregår primært på engelsk for at inkludere ikke-dansktalende madører.

Tag praktisk tøj på efter vejret, en vandflaske til turen og husk en pose til indkøb fra gårdene undervejs. Der vil være rig mulighed for at købe produkter og råvarer med hjem – og mulighed for at holde indkøb afkølet under turen.
Menuen indeholder gluten, kød og laktose.
Det er muligt at bestille vegetarisk menu på forhånd. Angiv i kommentarfeltet ved billetkøb, hvis du ønsker en vegetarisk menu.

Køb billet her. 

Læs mere om Foodwise og Madland.