Restaurant RADIO fylder rundt – kom med til fødselsdag

0
320
radio
Restaurant RADIO fylder 10 år tirsdag 31. august, og det fejres i en hel uge, der kickstartes på tirsdag med en særlig RADIO x STUDIO middag. Læs her, hvad du kan glæde dig til, og hvordan du kommer med.

 

Den runde dag fejres i en hel uge og kickstartes tirsdag d. 31.08 med en særlig RADIO x STUDIO middag. Men fejringen stopper ikke her, resten af ugen byder på særarrangementer bl.a. “RADIO SPILLER KLASSISK”, hvor du to dage i træk kan nyde det sidste årtis mest populære RADIO-retter til priser som i åbningsåret 2011 og fredag kan du komme til “FØDSELSDAGSBAR x JAZZ”, hvor RADIO’en flyder over med både velkendte jazz-standarder og moderne hardbob-numre.

Kom til fødselsdagsmiddag på tirsdag

RADIO’s køkkenchef Patrick Godborg (tidl. Babette) og STUDIO’s køkkenchef Christoffer Sørensen (tidl. Dragsholm) kender hinanden helt tilbage fra deres elevtid. Begge blev de dengang talent-spottet, som fremtidens gastronomiske stjerner, og begge er de i dag fortsat inspireret af naturen og de vilde råvarer, der findes, når du kommer bare lidt uden for stenbroen. Med udgangspunkt i sensommerens råvarer har de sammensat en velsmagende og festlig august-menu af bæredygtigt fisk og grønt, der fluks forvandler en almindelig tirsdag til en mindeværdig mærkedag.

Arrangementet begynder kl. 18, hvor velkomst-champagnen skænkes, og de første snack-serveringer kommer på bordet. Dernæst føres gæsterne gennem en seks retters kærlighedserklæring til august måned med bl.a. danske tomater og jomfruhummer serveret med den ikoniske, grøntbaserede sauce Aromatique, en frisk rødbede-/friskost-/løvstikkeservering og en varm og intens butternut squash med karry og fermenteret chili med meget mere.

Afslutningen på menuen er STUDIO’s dessert med røget vanilleis – svenske blåbær, hvorefter der serveres kaffe og petit four på kartoffel med ristet fennikel og karameliseret chokolade fra STUDIO’s chocolatier-uddannede køkkenchef Christoffer Sørensen

MENU
Snacks fra RADIO x STUDIO
RADIO: Tomat – aromatique – skummende jomfruhummer
RADIO: Rødbede – friskost – løvstikke
STUDIO: Naturskånsomt fanget fisk – muslingefrikassé
RADIO: Butternut squash – karry – fermenteret chilli
RADIO: Pære – fermenteret hvidløg – creme fraiche
STUDIO: Røget vanilleis – svenske blåbær
Petit four og kaffe/the

Køb din billet her. 

Læs om resten af ugens arrangementer her.