Nem og billig opbevaring på lager

0
382
DSV
København byder på mange muligheder for opmagasinering. Nogle billige, andre dyre, nogle vanskelige at finde ud af, andre rimeligt lige til. Da DSV Smarter Storage kontaktede mig på Instagram, var jeg ikke i tvivl om, hvilken slags service, de bød på.

 

Reklame: Jeg tester DSV’s opbevaringsservice gratis. 

Af Louise Taarnhøj

 

Jeg står overfor en flytning – eller faktisk to. Derfor har jeg kigget efter muligheder for at få opbevaret en del ting et sted i byen, som kan rykkes ind i min nye lejlighed, når den står klar til februar næste år. Jeg har skrevet lidt om mine flytninger på min Instagramprofil, og her blev jeg kontaktet af DSV Smarter Storage, som spurgte, om jeg ville høre mere om deres services.

DSV’s koncept, Pick up Storage, er simpelt: Opbevaring for en kasse lidt større end en almindelig flyttekasse koster 19 kr. pr. måned. Det koster 99 kr. at få afhentet og afleveret kasserne igen. Du bestiller selv, hvor mange kasser, du skal bruge.

Jeg er i gang med at pakke min lejlighed ned for at flytte fire måneder til Vedbæk. Til februar rykker jeg ind i min nye lejlighed i Carlsbergbyen, som er ved at blive bygget. Jeg gennemgår derfor alle mine ting i disse dage. Ser på, hvad der kan smides ud, hvad der skal med til Vedbæk, og hvad jeg først får brug for, når jeg flytter tilbage til København.

Derfor har jeg samlet det meste af mit sommertøj, da varmen jo er på vej retur nu. Jeg har også samlet en del bøger, som jeg har læst, som jeg gerne vil beholde. Derudover er der sandaler, tasker, brætspil og parykker (ja, jeg har en del parykker, som ofte hives frem til fester).

Jeg må ærligt sige, at jeg er vild med konceptet – og at det er så billigt. Når man bor i København, har man jo sjældent super meget plads, og jeg har mange gange i løbet af de efterhånden mange år, jeg har boet i København, haft så store pladsproblemer, at jeg har måtte opmagasinere ting hos mine forældre. Hvilket de ikke var ubetinget glade for.

DSV foreslår på deres hjemmeside, at man opmagasinere julepynt, sportsudstyr eller sommertøj – og det er lige præcis det, jeg overvejer at opmagasinere, når jeg flytter ind i min nye lejlighed. Jeg elsker, når der ikke er for mange ting, og når det kun koster 19 kr. pr. kasse om måneden, kan jeg godt finde råd til det. Måske blive fem kasser – og så have mere luft derhjemme.

Det er så rart, at kasserne kommer på et tidspunkt, man selv bestemmer (i et tidsrum på tre timer), og så kan man selv pakke tingene i sit eget tempo. Derefter afhentes kasserne igen, og så skal man ikke spekulere mere over det. Det vil altså sige, at jeg først skal tage stilling til de ting, som jeg nu har opmagasineret, når jeg flytter ind i Carlsbergbyen. Det er jeg helt vild med.

DSV Smarter Storage har også et andet koncept, Self Storage, hvor du lejer et rum, som du så har adgang til. I Pick up Storage har du ikke adgang til dine ting, men du kan sagtens få leveret en kasse, hvis du står og mangler indholdet i den.

Læs mere om DSV Pick up Storage her. 

– Louise T.