Fastelavnsbolle-vinderen fra Meyers Bageri er tilbage!

0
472
Fastelavnsboller fra Meyers Bageri - pressefoto
Det skorter ikke på hittepåsomheden på den københavnske fastelavnsbollescene, men i 2021 var det mormoringredienserne der sejrede, da Meyers Bageri snuppede førstepladsen i Politikens storstilede fastelavnsbolletest med en smørbagt, sprød og økologisk wienerdejsbasse fyldt med sveskekompot og vaniljeflødecreme. Og nu er den endelig tilbage på hylderne!

Testvinderen fra Meyers Bageri i den store fastelavnsbolle-dyst vender tilbage, og i år får den selskab af ny slægtning, der hylder en anden retrolækker kending fra stenfrugtriget: Abrikosen.

”Efter sidste års succes med at få svesken tilbage på disken, har vi i år besluttet os for at få den lidt glemte og forsømte abrikos tilbage på fastelavnsbolledagsordenen. Vi testede kombinationen af abrikosmarmelade og kardemommecreme af og fandt ud af, styrken og varmen fra kardemommen fungerer rigtig godt til den søde abrikos,” siger Ann-Sofie Vadum Bønding, forretningschef for Meyers Bageri

Foruden de to varianter med sveske og abrikos, slutter en tredje og mere klassisk udgave med vaniljehindbærskum og hindbærmarmelade sig til det gode wienerdejsselskab. Fælles for alle wienerdejsfastelavnsbollerne fra Meyers Bageri er, at de koster 42 kr. stykket.

Også plads til den gode gammeldags:

Dertil kommer den populære ”gammeldags” fastelavnsbolle lavet på gærdej med kardemomme, fyldt med creme og remonce og toppet med chokoladeglasur. Sådan en fætter koster 32 kr. pr. stk.

Den gammeldags fastelavnsbolle fås fra på mandag, mens wienerdejsbollerne med cremet fyld af vanilje, fløde, bær og frugt lander på hylderne på tirsdag i Meyers Bageri-butikker på henholdsvis Classensgade 33 på Østerbro, Jægersborggade 9 på Nørrebro og Amagerbrogade 48 på Amager.

Alle fastelavnsboller fra Meyers Bageri er 100% økologisk fremstillet.