God og billig rens og skrædder på Frederiksberg

0
514
Vi er flere her på LoveCopenhagen, der har været forbi den lille rens og skrædder, Skrædderi Paris, på H.C. Ørsteds Vej. Her kan du nemlig få lagt buksedragten op, sat en ny lynlås i sommerjakken eller gjort festkjolen klar til bryllup uden at betale en formue for det. Og det er rart – både for din pengepung og for miljøet.

Det kan i den grad betale sig at passe på sit tøj og få det fikset fremfor at smide det ud. Du sparer nemlig ikke kun penge, men bliver også glad for at det tøj, som du bruger allermest og derfor slider, kan holde endnu længere. I stedet for at bruge tid på at lede efter en god erstatning, så tag dine yndlings-items med ned til en god skrædder, der kan lappe, forstærke syningerne eller give det en god omgang rens, så det fremstår friskt. Efter et tip fra en kollega fandt jeg sidste år frem til Skrædderi Paris på H.C. Ørsteds Vej 66, der har været min foretrukne lige siden.

Skrædderi Paris LoveCopenhagen

Godt håndværk og gode priser

I den lille enmandsbutik kan du både få skræddersyet dit tøj samt renset det. Ejeren er uddannet beklædningshåndværker med netop speciale i skrædderi og har 30 års erfaring, hvor han blandt andet har arbejdet som skrædder på Det Kongelige Teater. Dine ting er med andre ord i trygge hænder og vejledningen derinde er ærlig og konstruktiv; du bliver derfor ikke lovet en komplet pletfri kjole eller et par “så godt som nye bukser”, hvis det ikke er realistisk. Priserne ligger fra 60 kr. for lapning og 65 kr. for at få renset et par bukser – så det er da til at have med at gøre fremfor at gå ud og bruge tid og penge på at købe nyt.

Skrædderi Paris ligger på H.C. Ørsteds Vej 66 på Frederiksberg. 

/Ditte


IN ENGLISH: Tailoring Paris at H.C. Ørsteds Vej 66 on Frederiksberg is a good and cheap tailor when your summer jacket needs a new zipper or your pants are to be cleaned. The owner has over 30 years of experience and has worked as a tailor at the Royal Theater.