Gratis fanfest og fodbold på storskærm i Fælledparken

0
505
Gratis fanfest og fodbold på storskærm i fælledparken

Savner du også den vilde euforiske stemning, vi oplevede under EM-slutrunden i sommeren 2021? Så kan du godt begynde at glæde dig igen. Fra den 2. til 14. juni inviterer TV2 og DBU til gratis fanfest, når der bliver opstillet storskærm i Fælledparken, hvor du kan se Herrelandsholdets hjemme- og udebanekampe, U21-landsholdets vigtige EM-kvalifikationskampe og andre Nations League-opgør.

 

Af Louise Bro

 

Jublen ville ingen ende tage, da Danmark spillede sig igennem en formidabel EM-slutrunde i sommeren 2021. Og vi er sikkert mange, der allerede glæder os til det næste store fodbold-brag, når VM 2022 skydes i gang i november.

Desværre bliver det jo ikke helt den samme udendørs oplevelse med storskærme og fest på gader og stræder, da VM jo netop er blevet skudt til november og december, fordi det afholdes i Qatar. Sommeren er for varm i Qatar, og derfor bliver det for vores vedkommende også nogle ret kolde måneder, hvor vi skal stimle sammen og se fodbold – og derfor kommer det nok også til at foregå indendørs på byens barer eller hjemme i stuerne.

Men lad os da håbe, at der også bliver stillet nogle indendørs storskærme op, så vi kan heppe sammen.

 

Fanzone og storskærm i Fælledparken

Inden VM går i gang, så er der jo selvfølgelig også en masse andet fodbold, hvor du kan heppe på Herrelandsholdet. Derfor kan danske fodboldfans se frem til storskærm, god stemning og fodbold i verdensklasse, når Nations League for Herrelandsholdet vedkommende skydes i gang torsdag den 2. juni.

I samarbejde med TV 2 bliver der opstillet storskærm i Fælledparken, og her kan du komme til gratis rød-hvid fodboldfest. På storskærmen kan du se Herrelandsholdets hjemme- og udebanekampe, U21-landsholdets vigtige EM-kvalifikationskampe og andre Nations League-opgør.

 

Fanzonen er åben fra den 2.-14. juni

Fanzonen i Fælledparken vil udover storskærm også byde på en masse spændende aktiviteter, hvor du blandt andet kan teste dine fodboldfærdigheder, quizze om fede præmier og selvfølgelig slukke tørsten eller sulten i en af de mange mad- og drikkeboder.

Den vil ligeledes fungere som fanzone til de fans, der er så heldige, at have billet til at se Herrelandsholdets hjemmebanekampe i Parken. Men bare rolig, selvom du ikke har billet til Parken, kan du jo så samtidig se kampen på storskærmen i Fælledparken. Og så der er det vist bare et spørgsmål om, hvem der kan heppe højest, Parken eller Fælledparken?

 

Programmet

Torsdag den 2. juni
Kl. 18.00: Bulgarien-Nordmakedonien
Kl. 20.45: Spanien – Portugal
Fredag den 3. juni
Kl. 20.45: Frankrig – Danmark
Lørdag den 4. juni
Kl. 15.00: Danmark – Kasakhstan (U21)
Kl. 18.00: Ungarn – England
Kl: 20.45: Italien – Tyskland
Søndag den 5. juni
Kl. 18.00: Cypern – Nordirland
Kl. 20.45: Sverige – Norge
Mandag den 6. juni
Kl. 20.45: Østrig – Danmark
Tirsdag den 7. juni
Kl. 18.00: Finland – Montenegro
Kl. 20.45: Tyskland – England
Onsdag den 8. juni
Kl. 20.45: Belgien – Polen
Torsdag den 9. juni
Kl. 20.45: Schweiz – Spanien
Fredag den 10. juni
Kl. 18.00: Danmark – Skotland (U21)
Kl. 20.45: Danmark – Kroatien
Lørdag den 11. juni
Kl. 18.00: Irland – Skotland
Kl. 20.45: England – Italien
Søndag den 12. juni
Kl. 18.00: Norge – Sverige
Kl. 20.45: Spanien – Tjekkiet
Mandag den 13. juni
Kl. 20.45: Danmark – Østrig
Tirsdag den 14. juni
Kl. 18.00: Danmark – Tyrkiet (U21)
Kl. 20.45: Tyskland – Italien

 

Du kan læse mere om fanzonen, og se programmet for kampene HER. Du kan også tilmelde dig på siden “Fanzone og storskærm i Fælledparken” på Facebook, så du hele tiden er opdateret på, hvad der sker.

Fanzonen og storskærmen står klar i Fælledparken fra den 2. til 14. juni.