HATTESENS KONFEKTFABRIK: GOURMET LAKRIDSKONFEKT

0
375
Hattesens Konfektfabrik

Det er snart jul, og hvis du som mig er glad for søde sager, men ikke helt ligeglad med, hvad du kommer i munden, så læs med her. Det er blevet moderne at gå efter kvalitet, og gudskelov for det. Mindre mængder, højere kvalitet. Det kan vi lide. Og nu er jeg eksempelvis meget begejstret for lakridskonfekt, som åbenbart er en farmor-slik, but not anymore! Der er kommet en ny variant, en gourmet-variant, så os skabs-fans af den kiksede lakridskonfekt endelig kan komme frem i dagslyset.

Hattesens Konfektfabrik

Jeg så det på Facebook – en madkyndig kogebogsforfatter-bekendt smed at billede op af lakridskonfekt, men det var ikke en almindelig lakridskonfekt. Den var håndlavet, skrev kogebogsforfatteren, med de fineste råvarer, naturlige aromaer, frysetørrede bær og frugter.

Og jeg læste hendes opslag og mærkede en trang til at vide mere – lige som når Trump de seneste par år har ytret noget fuldstændig outrageous, som bare ikke kan være rigtigt, og man bare MÅ klikke og se, om det kan være rigtigt?!? Sådan havde jeg det med denne nye lakridskonfekt. What does it meeeeeaaan? Som havde jeg set en double-rainbow, løb jeg euforisk ind på Hattesens Konfektfabriks hjemmeside for at undersøge, hvordan jeg kunne få fat i dette nye stof, som jeg bare måtte prøve.

Ikke helt så nemt at få fat på, men sådan er det jo med de gode sager. Ikke på daværende tidspunkt, i hvert fald – for et par måneder siden. Men tingene har ændret sig, folket har talt, den populære slik har fundet vej ind til København, til Virum, til Værløse, til Svendborg, Kolding og Aabenrå – den er over det hele nu.

Hattesens Konfektfabrik

Tre varianter

En lille bøtte lakridskonfekt kan også købees på Hattesens Konfektfabriks hjemmeside fra i dag, faktisk. Det skriver de i hvert fald på deres hjemmeside. Den kommer i tre forskellige varianter, 1) Lakrids, chokolade, mokka 2) Blåbær, stikkelsbær, jordbær 3) Citron, appelsin, passion. Min yndlingsvariant er nr. 3, men de andre to er også favoritter. Kan man det? Have det hele som favorit?

Hattesens Konfektfabrik

 

Du kan jo selv stikke snuden forbi eksempelvis Kontra Kaffe på Østerbro, hvis du bor i København og er nysgerrig. Det bedste er, at konfekten smager af så meget, at du hurtigt bliver mæt og derfor ikke har behov for at hælde al konfekten ned i gabet, ligesom det altid sker med Lagermanns variant (bortset fra de runde vingummi-tingester, wtf).

Hattesens Konfektfabrik

Bon appetit, velbekomme. 

/Louise

Hattesens Konfektfabrik havde sendt smagsprøver til os, men holdningen i indlægget er sgu ikke købt, den er ærlig. 

Hattesens Konfektfabrik