Heidie Lykke | Københavnersnuden #487

0
58
Heidie Lykke_godkendt
Ugens Københavnersnude er Heidie Lykke, designer og stifter af brandet LYKKELAND ateliér, hvor hun udover at skabe funktionelle og tidsløse produkter (muligvis verdens mest komfortable shapewear og det blødeste loungewear) har en mission om at skabe mere diversitet i modebranchen, skabe fokus på at alle kroppe er smukke kroppe samt skubbe til det traditionelle skønheds ideal. Med LYKKEKLAND ateliér har hun sammen med Foreningen selvskade og spiseforstyrrelser & livsstil brandet meraki skabt passions projektet #MyBodyMyStory. Til april deler hun ud af sine erfaringer til netværksarrangementet Netværk & Nye Ideer – og her kan du møde hendes København.

Fotograf: Lars Wahl

LoveCopenhagen: Hvad har du gang i i øjeblikket?
Heidie Lykke (HL): Med LYKKELAND ateliér er vi i gang med en stor udvikling, Vi har netop deltaget på messen CIFF under Copenhagen Fashion Week med stor succes. Mit største fokus lige nu er på vores salgsstrategi samt opstart af vores nye markeder, Norge og Tyskland. Samtidig er jeg i fuld gang med at styre vores produktion af nye shapewear-produkter, der skal leveres i butikkerne til juni, som vi producerer her i Europa.

LoveCopenhagen: Hvor bor du?
Heidie Lykke (HL): Jeg bor Sammen med mine to dejlige drenge, Mason og Tristan, min mand Troels og vores hund i Kgs. Lyngby. Vi er tilflytter til byen og er virkelige glade for at bo her, da vi er tæt på natur og vand, og så ligger der en hyggelig handelsby.

LoveCopenhagen: Hvor går du tur?
HL: Jeg foretrækker at gå ture ved stranden – havet danner rammer om så mange dejlige minder og oplevelser. Havet inspirerer mig og får mig til at slappe af. I Københaven elsker jeg at gå i området bag Kgs. Nytorv og over til Christianshavn.

LoveCopenhagen: Hvor drikker du kaffe?
HL: Jeg elsker at tage min kaffe to go. Der er ikke noget bedre end at gå rundt i København, mens jeg nyder en god flat white på havremælk. Coffee Collective er en af min favoritter. Jeg ligger ofte mine møder i Københaven, så jeg kan opleve nye kaffesteder. En lille perle synes jeg er Lille Petra. Om sommeren kan man sidde i deres hyggelige gårdhave.

LoveCopenhagen: Hvor spiser du?
HL: Jeg elsker asiatisk mad. Et par af de sidste steder, jeg har spist, er FALANG på Istedgade – helt fantastisk sted, især pga. deres karaoke rum 🙂 Værndamsvej HANZO er også super lækkert – jeg er især vild med deres bao.

LoveCopenhagen: Hvor fester du?
HL: De sidste par byture, jeg har haft, var på Café Victor og Babylon – det var virkelig sjovt, men selskabet var virkelig også i top – ladies, you know who you are! 😉

LoveCopenhagen: Hvor inspireres du?
HL: Når jeg har brug for inspiration eller at koble af fra arbejdet, besøger jeg gerne et museum. Der er en ro og inspiration, jeg ikke rigtig finder andre steder. Louisiana er et af mine fortrukne steder – jeg elsker arkitekturen, parken og udstillingerne. Den seneste udstilling, jeg har set, var Firelei Bàez – den er stadig aktuel og kan opleves, jeg kan virkelig anbefale den.

LoveCopenhagen: Hvad er dit yndlingssted i København?
HL: Jeg tror, jeg må fremhæve VEGA. En af mine helt store inspirationskilder er musik, stedet er meget nostalgisk for mig, da min mormor og morfar boede lige om hjørnet fra Vega. Så ca. en gang om ugen, frem til jeg var 17 år, passerede jeg forbi, og som voksen har jeg oplevet mange fantastiske koncerter (og byture på Ideal Bar). Den sidste koncert jeg var til, var med super seje og talentfulde Coco O.

LoveCopenhagen: Hvor har du sidst følt dig forelsket i København?
HL: Jeg elsker København om morgnen – Jeg har tit møder i København, og det er så dejligt at gå igennem Københavns gader og stræder mens byen vågner.

LoveCopenhagen: Hvad er dit bedste minde om København?
HL: Jeg har så mange fantastiske minder om København, så det er virkelig svært at vælge et minde. Men jeg elsker København om sommeren, og vejret er godt. Så kommer vi alle ud af vores ‘huller’ og er meget mere imødekommende og smilende overfor hinanden <3 

LoveCopenhagen: Din anbefaling til den bedste oplevelse i København?
HL: Jeg syntes faktisk, at København er super skøn, når vi formår at tiltrække udenlandske ‘kunder’ til byen. Når vi eksempelvis har Copenhagen Fashion Week og 3 Days of Design, er det tydeligt at mærke, at os, der er i detail-, mode- og livsstilsbranchen lige opper os og gør os ekstra umage 🙂

LoveCopenhagen: Selvom København er fantastisk, har du nu mulighed for at tilføje den ene ting, som du synes, byen mangler – hvad er det?
HL: Det er virkelig et svært spørgsmål – men jeg kunne forestille mig og ville personligt elske et årligt event, hvor mode, kunst og musik samles om et større format – hvor autencitet, mangfoldighed og diversitet mødes. Et format, hvor alle er velkomne.   

LoveCopenhagen: Dit soundtrack til byen?
HL: Beyonce Drunk In Love – Har en god energi 

Tusind tak, Heidie, fordi du ville dele dit København med os!

Følg LYKKELAND ateliér – og #MyBodyMyStory

GOD SØNDAG!