Overdådig kaffefest ved Danmarks største kaffefestival

0
110
Danish Coffee Festival
Danish Coffee Festival 2024 sætter igen fokus på den gode kaffe. Det gør de fra den 1. til den 3. marts, når Marketenderiet i Valby endnu en gang bliver forvandlet til et sandt paradis for kaffeelskere og -entusiaster med bønner, baristaer og smagsoplevelser i verdensklasse.

 

Danish Coffee Festival

Ønsker du at få en særpræget kaffeoplevelse? Så skal du fra den 1. – 3. marts besøge Danish Coffee Festival i Valby. Specialty Coffee Association, som står bag Danish Coffee Festival, præsenterer her endnu en gang Danmarks største kaffefestival. Festivalen, der har etableret sig som kaffens højborg, vil igen i år slå dørene op for kaffeentusiaster og nysgerrige sjæle til et brag af aromaer og smagsoplevelser. Kaffefestivalen vil være vært for nogle af landets dygtigste baristaer og ristenørder, der vil demonstrere deres færdigheder og kreativitet inden for kaffekunsten. Gæsterne kan forvente ekspertise og nyskabelse på højeste niveau – og få mulighed for at smage på nogle af verdens bedste kaffer.

Til Danish Coffee Festival vil du møde anerkendte udstillere som Prolog, Coffee Collective og La Cabra, som vil præsentere et spændende udvalg af bønner og udstyr til kaffeaficionados. Festivalen bliver et sandt mekka for kaffefans, der ønsker at udforske det nyeste inden for kaffeverdenen. Festivalen vil desuden være vært for de danske mesterskaber i brygning og smagning inden for kategorierne “Cupping”, “Barista” og “Brewers Cup”, hvor deltagerfeltet inkluderer flere tidligere danmarksmestre. ”Der lagt op til tre spektakulære kaffedage i Marketenderiet, hvor der vil blive budt på kaffe i verdensklasse – serveret af Danmarks dygtigste baristaer”, fortæller Christian Juul Andersen, der er formand for Danish Coffee Festival.

Danish Coffee Festival foregår fra fredag den 1. marts til og med søndag den 3. marts i Marketenderiet i Valby – nærmere bestemt på Kirsten Walthers Vej 5, 2500 København. Fredag og lørdag vil der være åbent kl. 10-21, hvor der søndag er åbent kl. 10-19.

Om Danish Coffee Festival

Kaffefestivalen er Danmarks største årlige begivenhed inden for kaffeverdenen, arrangeret af Specialty Coffee Association. Festivalen tilbyder en unik mulighed for at udforske, smage og opleve alt det bedste, som kaffeuniverset har at byde på. Med en imponerende samling af udstillere, baristaer og eksperter skaber festivalen en inspirerende atmosfære for alle kaffeentusiaster og – nørder.