Her kan du se EM-kampe på byens barer

2
444
EM 2021 på storskærm
EM 2021 på storskærm: Gik du glip af billetterne til Parken, til biograferne, til Øksnehallen, til Ofelia Plads, til Falkoner Salen, til Nationalmuseet? Så kan du ånde lettet op nu. Vi har nemlig grundigt undersøgt, hvor i København du kan se de danske EM-landsholdskampe. Men husk at overholde corona-restriktionerne, så vores dejlige beværtninger ikke får bøder. God kamp!

 

Af Louise Taarnhøj

Halvdelen af glæden ved at se EM-kampe er jo selskabet og stemningen – korrekt? Sådan har vi det. Måske går vi endda så langt som at sige, at det er over halvdelen. Det gør det lidt svært i år med masser af restriktioner, der skal holde os fra hinanden.

Vi bringer derfor denne liste og opfordrer alle til at beslutte sig hjemmefra, hvor I vil være, og så møde op i god tid. Mange af barerne tager ikke imod reservationer, så det er først-til-mølle, hvis du vil have en plads.

Skriv gerne til os, hvis du kender til steder, der ikke er på vores liste. 

Held og lykke til landsholdet, og held og lykke til dig med at finde en lykkelig plads foran skærmen sammen med dine med-fans.

PS. Ønsk også os fire semi-fodboldinteresserede men meget festlige damer held og lykke med at finde et sted! Måske ses vi derude 🙂

 

Indre By

Ørsted Ølbar

Nyhavns Færgekro

Den Glade Gris

Pub & Sport

Barkowski

Hov Mester

 

Nørrebro

Omar

Arrebo

Stefanshus

Café Osborne

Depanneur

Café Runddelen

Lumskebuksen

 

Amager

Café Langebro

Amager Pub

 

Vesterbro

Bodega 54

Åben Kødbyen

Halmtorvet 9

H15

Carls Øl og Spisehus

Absalon

Café Grotten

Coco Hotel

 

Østerbro

Søernes Ølbar

Kompasset

Frederiksberg

Frederik VI

Kennedy’s Irish Bar

 

Christianshavn

Nemoland

 

Sydhavnen

Teglværket

 

Fortæl os endelig, hvis du kender til flere steder, hvor der visses EM 2021 på storskærm. Kontakt os på Instagram, Facebook eller på mail: info@lovecopenhagen.com

EM 2021 på storskærm

 

2 COMMENTS

Comments are closed.