Kelly Jensen | Københavnersnuden #137

0
353

Der er mange, som os, der instagrammer om København – og der er altid plads til én til, for vi kan ikke få nok af smukke og sjove billeder af byen. En af vores yndlings-instagrammere er The Danish Girl, som dansk/amerikanske Kelly Jensen står bag. Finurlige, poetiske og stemningsfulde billeder af byen; vi er glade for, at Kelly vil dele sin by med os denne søndag.

LC: Hvad har du gang i i øjeblikket?
KJ:
Jeg er i gang med at lave min blog, som jeg glæder mig helt vildt meget til at lancere. Jeg elsker at tage billeder rundt omkring i København og poste dem på min Instagram profil @TheDanishGirl og vil virkelig gerne have et sted, hvor jeg kan gå mere i dybden om, hvilke steder jeg godt kan lide at besøge.

LC: Hvor bor du?
KJ:
2880 Bagsværd. 

LC: Hvor går du tur?
KJ:
For det meste går jeg ture her i Bagsværd. Jeg elsker at gå tur med min hund langs Bagsværd Sø.

LC: Hvor drikker du kaffe?
KJ:
Jeg drikker ikke så meget kaffe, så jeg har ikke et fast sted, jeg tager hen for at drikke kaffe, men jeg har altid nydt at komme på Original Coffee.

LC: Hvor spiser du?
KJ:
Det er et svært spørgsmål at svare på, for der er SÅ mange gode steder! Men man kan aldrig gå helt galt med Atelier September eller Mad & Kaffe.

LC: Hvor fester du?
KJ:
Jeg har altid været typen, der elsker privatfester hjemme hos folk, hvor man kan sidde og hygge og snakke. Men jeg kan også godt lide at tage ud og få nogle drinks en gang imellem og f.eks. spille pool eller bordtennis. Cafe Stefanshus er mega hyggeligt til pool og Dupong til bordtennis (begge på Nørrebro).

LC: Hvor inspireres du?
KJ:
Det at møde nye mennesker og høre deres historier, det inspirerer mig meget.

LC: Hvad er dit yndlingssted i København?
KJ:
Botanisk Have er helt klart et af mine yndlingssteder. jeg synes, der er så smukt og hyggeligt, især når man sidder udenfor på en varm sommerdag med et godt glas vin. 

LC: Hvor har du sidst følt dig forelsket i København?
KJ:
TORO restaurant på Istedgade!! Jeg havde været på TORO før, men jeg var forbi for ikke så lang tid siden, og jeg havde virkelig glemt, hvor lækkert det sted var. Det er et lille hyggeligt sted, og jeg elsker, at de har et åbent køkken, så man kan se alle kokkene lave mad. TORO er et moderne spisested på Vesterbro (spansk mad), der fungerer som restaurant, lokal spisebar og vinbar. Headchef og co-owner Sune er så vanvittig dygtig til at lave mad, og jeg er virkelig imponeret over de lækre retter, han kommer op med. Helt klart et besøg værd!

toro-istedgade

LC: Hvad er dit bedste minde om København?
KJ: Det må helt klart være, da jeg var barn og var på Bakken (Dyrehavsbakken som den rigtig hedder) med min familie. Bakken ligger i Klampenborg og er verdens ældste forlystelsespark, som åbnede i 1583. Det er gratis at komme ind, og det er virkelig et hyggeligt sted at tage hen med familien eller vennerne. Jeg elsker også at tage et smut forbi Dyrehaven, som ligger lide ved siden af Bakken og gå ture ude i naturen. Hvis du er heldig, kan du også se en hjort.

LC: Din anbefaling til den bedste oplevelse i København?
KJ:
Tag cyklen eller s-toget og stå af et sted, du ikke kender så godt i København. Jeg er KÆMPE fan af at  ”gå på opdagelse”. Det at gøre noget impulsivt f.eks. at tage en anden rute, end den man plejer, det er for mig den bedste oplevelse, man kan få, for der kan ske ting, som man måske ikke ville forvente. Derudover, så HUSK også at kigge op. Vi glemmer nogle gange at se tingene fra nogle andre perspektiver.

LC: Dit yndlingssted at tage billeder af København?
KJ:
Mit yndlingssted at tage billeder i København må være Nyhavn, men du kan næsten altid finde mig med mit kamera rundt om halsen eller i min taske. Jeg bliver altid så glad af at tage billeder, især billeder af gamle bygninger og af mad.

LC: Selvom København er fantastisk, har du nu mulighed for at tilføje den ene ting, som du synes, byen mangler – hvad er det?
KJ: Flere mexicanske restauranter! Jeg boede 12 år i Californien (2 timer væk fra den mexicanske grænse) og mexicansk mad er det BEDSTE! Jeg ville ønske, vi kunne få det nogle flere steder, men hvis du ikke allerede har prøvet det, så kan jeg varmt anbefale Hija de Sanchez, som du kan finde i Torvehallerne og Kødbyen. Absolut de bedste tacos!

LC: Dit soundtrack til byen?
KJ: James Arthur – Say You Won’t Let go. Bliver så glad af den sang!

Tusind tak, fordi du ville dele dit København med os, Kelly. Og vi er helt enige: man kan ikke få nok af god, mexicansk mad!

Følg Kelly Jensen på Instagram.com/TheDanishGirl.

GOD SØNDAG!