Kenneth Hillyard | Københavnersnuden #216

0
366
Ugens Københavnersnude er kæmpe musikelsker og står bag ved musikbloggen Artists In The Spotlight (som vi bl.a. har skrevet om her). Han mener også, at uanset hvilken socialklasse man kommer fra, har man ret til at leve et liv fuld af lykke og glæde, og hvis vi står sammen som samfund og hjælper andre der er lavere stillet end os selv, så er vi godt på vej til at det bliver en realitet. I den forbindelse stod han også bag en støttekoncert for Mødrehjælpen tidligere på måneden. Mød Kenneth Hillyard her:

LC: Hvad har du gang i i øjeblikket ?
KH: Jeg er ejer af og skribent på musikbloggen Artists In The Spotlight. Artists In The Spotlight fokuserer (primært) på danske up-and-coming musikere gennem dybdegående interviews, koncertanmeldelser og artikler. Vi bliver i øjeblikket læst i 66 lande samt Vatikanet og Palæstina. Uh, jeg skriver også bøger. Min første fantasy/adventure ungdomsbog Isabel and The Dragon Queen blev udgivet tidligere i år.

LC: Hvor bor du ?
KH: Frederikssund.

LC: Hvor går du tur ?
KH: Mit yndlingssteder at gå tur er langs Christianshavn Kanal og gennem parken ved Fredensborg Slot.

LC: Hvor drikker du kaffe ?
KH: Når jeg laver interviews til Artists In The Spotlight, foregår det ofte på Floras Café på Vesterbro. Når jeg er ude med mine venner er Månefiskeren på Christiania altid et godt sted. Du kan få en billig kop kaffe og have spændende samtaler med interessante folk.

LC: Hvor spiser du ?
KH: Der er så mange gode steder i København, og jeg håber på at prøve dem alle! Men Trattoria FIAT er bestemt en favorit.

LC: Hvor fester du ?
KH: Jeg elsker at feste på spillesteder med livemusik, specielt undergrundsklubber som Underværket, Råhuset og Spillestedet Stengade for at se Danmarks hotteste up-and-coming bands.

LC: Hvor inspireres du ?
KH: Jeg bliver inspireret af mange ting; musik, bøger, naturen, venner og familie, bare for at nævne nogle få.

LC: Hvad er dit yndlingsted i København?
KH: Det er et svært spørgsmål. Jeg kan rigtig godt lide Christianshavn og caféerne langs kanalen.

LC: Hvor har du sidst følt dig forelsket i København?
KH: Jeg er fra Hawaii, hvilket er meget anderledes end Danmark, så jeg forelsker mig i Københavns gamle charme på daglig basis. Der er intet der slår at gå gennem byen på en solrig sommerdag og beundre de gamle bygninger og slotte.

LC: Hvad er dit bedste minde om København?
KH: Jeg har rigtig mange gode minder fra København, men det bedste er klart fra 2001, da jeg for første gang gik gennem byens gader og langs søerne.

LC: Din anbefaling til den bedste oplevelse i København?
KH: Jeg synes at København er mest magisk omkring juletid, og så synes jeg at alle burde opleve Tivolis julemarked mindst én gang i deres liv.

LC: Selvom København er fantastisk, har du nu mulighed for at tilføje den ene ting, som du synes, byen mangler – hvad er det? 
KH: På mange måder er København en ”mørk” by, specielt hvis man sammenligner med byer som Paris – lysenes by. Jeg synes at regeringen burde investere i at lysne facaderne på nogle af Københavns smukkeste bygninger, såsom Børsen, Christiansborg og Marmorkirken.

LC: Dit soundtrack til byen
KH: I disse mørke og kolde vinterdage, bliver jeg nødt til at sige Mirja Klippels ”River of Silver”-album og Select Captains album ”Off To Save The World”. Selvom de ikke nødvendigvis er ”glade” albums, er de ekstremt godt skrevet og komponeret og så er de er gode til at skabe en stemning. I sommermånederne er det klart Deadwood Celebrations” Out Here We’re Not Alone, But We Know Where We Belong” og Nille Nycs ”Addict”.

Tusind tak fordi du ville dele dit København med os, Kenneth!