Knock Knock – ny comedy club i København

0
388
knock knock
I en baggård på Strøget er comedyklubben Knock Knock netop åbnet. En ny intim klub med plads til 60 mennesker og shows hver dag. De to bagmænd, Kaspar Herbst og Nicolas Goertz, vil være den bedste venue for standup for både publikum og komikere – og ikke mindst arnested for upcoming komikere.

 

Skal du med til Comedy Party? Eller Jam Night? Hvad med comedy fra Uzbekistan? Der er rigeligt af muligheder for at opleve comedy i den nyåbnede klub på Strøget, Knock Knock. Bag den lille klub står to komikere, der savnede et lille sted, hvor der er plads til både det brede og det smalle.

Kaspar Herbst fortæller:

”Nicolas og jeg er begge komikere, vi har begge kørt open mics og klubaftener, og nu har vi nok erfaringer til at lave vores egen klub. Jeg har været på klubber i mange andre storbyer, blandt andet Los Angeles og Berlin, for at samle inspiration til, hvad vi kan starte her i København,” fortæller han og uddyber:

“Vi prøver at køre ren comedy på vores lille intime sted. Det er altid kvalitetskomikere, som vi selv kan stå inde for, der optræder, og så vil vi gerne være den fedeste klub for publikummerne OG for komikerne – og det bliver vi ved at skabe de bedste rammer for komikerne.

Der er eksempelvis et backstagelokale til komikerne, så de kan sidde og slappe af med kollegaerne eller forberede sig til showet i ro. De har egen indgang, så de kan gå direkte backstage og forlade klubben uden at skulle igennem baren og publikum. Og så er der  direkte adgang til scenen fra backstage. Vi prøver at behandle komikerne som stjernerne for aftenen, sådan at de føler, vi kæler lidt for dem.”

Fra Jam Nights til politisk satire

De mange forskellige koncepter på Knock Knock skal sikre, at publikummerne vil komme igen for at få nye og anderledes oplevelser:

”Vi har en masse forskellige koncepter på klubben, eksempelvis Knock Knock Nights hvor kendte komikere og kommende talenter slår sig løs, Jam Nights med et dommerpanel, der hårdt men kærligt bedømmer og rister de optrædende komikere, temaaftener om alt fra dating til politisk satire, ugentlig open mic på både dansk og engelsk, One-Man-Shows og testshows, hvor de store navne finpudser deres næste turné og specials. Ofte kigger en special surprise-komiker forbi og gør aftenen til en endnu mere særlig oplevelse.”

Oplev de nyeste komikere

Udover at være en scene med udelukkende comedy, vil teamet bag Knock Knock også gerne være med til at udvikle nye komikere:

“Vi har blandt andet open mics, hvor nye komikere kan komme på og teste deres materiale. Vi har også Jam night, hvor 1-100 nye komikere kommer på, det bruger vi både som et underholdsningsshow, men også for at spotte talenter. Vinderne bliver fx inviteret igen og får en klubaften på Knock Knock. Dem, vi spotter, på disse aftener, vil have en større chance for at komme på til vores kommende shows.”

Læs mere om Københavns nye comedy club på Knock Knocks website.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here