Levi: Ny japansk-italiensk restaurant i Ny Østergade

0
484

På hjørnet af Ny Østergade og Store Regnegade er der ikke blot skudt en ny bygning i vejret på ingen tid, der er også åbnet den nye restaurant Levi. Her serveres italienske og japanske smagsoplevelser, grappa mere end 100 forskellige vine.

 

 

Hvis du husker den tomme plads, som længe har været på hjørnet af Ny Østergade og Store Regnegade, så er den absolut ikke tom mere. Der er nærmest på rekordtid skudt en ny bygning i vejret, som faktisk passer så godt til omgivelser, at man næsten tror, at den har været der altid. I stueetagen har restaurant Levi også netop slået dørene op til det de selv kalder et uformelt spisested. Navnet er en hyldest til den legendariske, italienske grappa-producent Romano Levi, som ifølge én af stifterne Jesper Boelskifte indkapsler alt, hvad de vil med den nye restaurant.

“Romano Levi formåede at skabe sig helt eget univers, hvor både produktet og indpakningen var fuldstændig unikt. Det er det, vi selv stræber efter med Levi. Vi vil lave noget helt rent og personligt – en restaurant og et køkken, der ikke gemmer sig bag noget”

Det er derfor ingen overraskelse at menuen selvfølgelig byder på grappa, og derudover kan også få 100 forskellige vine på plads, sashimi, pasta og eftermiddagssol.

Erfarent team af restaurantfolk

Bag restauranten står et erfarent team af restaurantfolk – Peter Trauboth, Jesper Boelskifte, Erik Gemal Witting og Mikkel Glahn, der har en lang fælles historie i Copenhagen Concepts, der blandt andet står bag Bistro Sommelier og MASH. Den danske topdesigner Johannes Torpe står bag designet af restauranten og er også en del af partnergruppen. Sammen har de skabt et sted, der emmer af kærligheden til italiensk mad og ikke mindst vin.

”Det skal være en helhedsoplevelse, hvor der er liv i baren og uformel stemning – ligesom i Italien. Nu har vi den rigtige beliggenhed, det rigtige team og en fælles drøm om at skabe noget helt nyt i København,” siger Jesper Boelskifte.

Levi har både åbent til frokost og aften og menukortet byder på alle dine favoritter fra det italienske køkken og en del af dem har også fået et japansk twist.

 

Se hele menuen og læs mere om Levi her.