Kom til horror drive thru på Reffen

1
414

Dette efterår kan du opleve Horror Drive Thru på Reffen, når de fra den 8.-24. oktober transformer deres solkyssede street food marked til et vaskeægte horrorshow på hjul. Du kan få et godt gys og  komme på en køretur igennem Reffens containere, madboder og barer og opleve et interaktivt show med professionelle skuespillere, lys, special effects og levende døde.

 

Af Louise Bro

 

Årets ultimative HORROR oplevelse kommer til Reffen denne Halloween! I oktober slutter sæsonen, og derfor lukker Reffen ned for deres madboder. Men det betyder ikke, at det hele lukker ned. Fra den 8.-24. oktober kan du nemlig komme på en helt igennem skræmmende køretur, når der er Horror Drive Thru på Reffen. Her vil hele pladsen på Reffen være dekoreret med levende døde, knogler og masser af lys og special effects for at skabe det helt rigtige uhyggelige univers. Udover en masse rædsel i forbindelse med Halloween er det en unik mulighed for at se et Reffen, du ikke anede eksisterede med bl.a. et utal af skræmmende dekorationer. Hvis du altså tør?

Horror Drive Thru

Til Horror Drive Thru på Reffen sætter du dig ind i din egen bil eller lejer en af deres, og kører gennem tomme containere og barer og oplever det interaktive show med 30 professionelle skuespillere, lysshow, uhyggelige effekter, et udvalgt soundtrack via bilens radio, jump scares og meget meget mere.

Har du ikke en bil ved hånden – så frygt ej. Du kan tilkøbe en leje-bil, når du shopper billetter, men be aware…. I lejebilerne gemmer sig ekstra meget uhygge! Alle ture foregår selvfølgelig i et sikkert og kontrolleret miljø og er skabt af en række mennesker med stor erfaring indenfor produktion, sikkerhed og dekoration. Køreturen tager ca. 30 minutter.

Den uhyggelige og den virkelig skræmmende tur

Midt i konspirationsteoriernes storhedstid bliver Reffen forvandlet til et brutalt helvede, hvor de der ikke længere har noget at miste, er tvunget ud i vanvid. De hyggelige madboder bliver invaderet af en voksende kult og kreativiteten for disse monstres brutalitet har nået et hidtil uset niveau. Du kommer igennem skrækindjagende scenarier som; henrettelser, jump scares, desperate ofre, special effects og meget mere af alt dét, som de allerværste mareridt er lavet af!

Det er måske ikke alle, der er lige modige. Og du kan derfor vælge mellem to forskellige niveauer: en lidt mindre uhyggelig version, hvor du kan tage din familie med, og hvor I gennemfører banen om eftermiddagen, hvor det stadig er lyst. Og så den ekstremt uhyggelige version, hvor du skal forvente at blive skræmt fra vid og sans.

 

Stil sulten i Werkstatt

Selvom madboderne er lukket ned, så skal du ikke gå sulten hjem. Werkstatt, den store, røde murstensbygning her på Reffen, holder selvfølgelig åbent og her kan du slukke både den lille og store sult med mad fra én eller flere af vores tre madboder. Hvis ikke andet er det en rigtig god måde at slutte horror-oplevelsen af på sammen.

Se traileren til Horror Drive Thru på Reffen og mærk gyset, lige her: https://bit.ly/38RmPzN

Du kan finde billetter her – en horror tur koster fra 59 DKK per. person

1 COMMENT

Comments are closed.