Koncerter i februar 2015

0
316

Vi er tilbage med vores populære anbefalingsindlæg – nemlig listen over de koncerter, du skal opleve i byen i den kommende måned. Den bærer en lille smule præg af, at Frost Festival starter i morgen og kører hele februar måned. Men der er også andre arrangementer, som vi gerne vil anbefale, og listen er som sædvanlig lavet af smukke Musiklarm-Geske Mendel.

Tir 3 feb: Interpol i Store Vega kl 20 for 300 kr.
Det er stadig muligt for de hurtige få at iføre sig solbrillerne og rocke ud på den stilfulde tilbagelænede måde. Krydsede fingre for masser af bagkatalog…

Ons 4 feb: Jesse Ware i Store Vega kl 20 for 200 kr.
Varm, lækker elektronisk pop med milde soul-undertoner der egner sig godt til de kælne par, der kan gøre Store Vegas gulv til dansegulv.

Lør 7 feb: The Attic Sleepers i Ideal Bar kl 20 for 70 kr.
EP-debutanterne holder release på deres vældig fine nye udgivelse. Jeg er vild med det og kan kun anbefale alle at bakke op.

Lør 7 feb: The Woken Trees m.fl. på Christiania Børneteater kl 21 for 50 kr.
Soundtracket til en mørk, våd og kold februaraften leveres tungt og eftertrykkeligt af de stilfuldt uhyggelige kældermennesker fra The Woken Trees.

Ons 11 feb: Kindness (Frost Festival) i Pumpehuset kl 21 for 170 kr.
Kindness præsenterer en ret usædvanlig knækket og opløst form for soul, hvor der er plads til indadvendte weirdo’s og lækre selvtillidsstruttende damer på samme dansegulv.

Tor 12 feb: KUBE (Frost Festival) i Store Vega kl 21 for 135 kr.
Flere kunstarter flyder sammen, når elektroniske musikere optræder i en installation med visuelle projektioner. Det kan kun blive interessant og sanseligt.

Lør 14 feb: Get Your Gun + Narcosatanicos (Frost Festival) i Koncertkirken kl 21 for 145 kr.
Hvilken bedre måde at hylde kærligheden end med skæggede og langhårede mænd, der spiller dramatisk, hård og tung rock. Mit hjerte smelter i hvert fald.

Tor 19 feb: Young Dinosaur i Ideal Bar kl 20 for 90 kr.
Sprudlende alternativ indiepop, der leder tankerne hen på småtossede forgængere som OhNoOno og Animal Collective.

Tor 26 feb: Iceage på Jazzhouse kl 21 for 120 kr.
Hillbilly-punk der stadig flyver højt i luftlagene ovenpå al den velfortjente ros, de har modtaget det forgangne år.

GOD FORNØJELSE!