Koncerter i marts

0
298

Bedre sent end aldrig – vi nåede alligevel en uge ind i marts, før vores månedlige koncert-indlæg blev klar. Her er de så – alle de koncerter, som du skal se i denne måned, som altid samlet for dig af musikblogger, Geske. Glæd dig! Og god fornøjelse!

Tir 10.03 Pond i Pumpehuset kl 20 for 200 kr.
Med et velfunderet afsæt i psyke-rock tilføjer Pond et forfriskende element a nutty freakyness a la Foxygen og Ariel Pink. Der er dømt fri udspasning til alle lemmer.

Ons 11.03 Zola Jesus i Lille Vega kl 21 for 130 kr.
Zola Jesus er en alsidig eksperimenterende entertainer. Jeg husker hende fra Melt! Festival som en hvirvelvind på scenen med et køligt, kantet og stormfuldt lydbillede.

Skambankt

Tor 12.03 Skambankt i Pumpehuset kl 21 for 150 kr.
Det må også godt gå lidt hårdt for sig i marts og nordmændene er garanter for et gedigent og melodiøst energifyrværkeri der slægter Queens of The Stone Age på.

Tir 17.03 Noel Gallagher’s High Flying Birds i Store Vega kl 20 for 395 kr.
Jojo, manden inviterer til at blive hadet eller elsket…jeg forbliver neutral og anerkender bare at han dog har gjort et stort forarbejde for den klassiske rock n’ rolls tilbagevending og fortsatte succes.

Fre 20.03 The New Spring i Ideal Bar kl 20 for 80 kr.
Meget passende for den nye årstid kan man finde ro, fordybelse og spirende håb sammen med The New Spring aka Bastian Kallsøe og hans sprøde folkmelodier der spirer smukt i sindet.

Søn 22.03 Royal Blood i Store Vega kl 20 for 220 kr.
Alles favorit rockduo behøver vist ikke nærmere introduktion…

Say Lou Lou

Ons 25.03 Say Lou Lou på Loppen kl 20.30 for 130 kr.
Enhver kan få brug for noget kælen dreampop fra et par smukke unge damer (gerne svenske) og her er muligheden for at chille ud i præcis det selskab.

Lør 28.03 Jessica Pratt på Stengade kl 20 for 140 kr.
Smuk, varm og delikat folkesangerinde der med overbevisende autencitet og æstetisk sans guider en meditativ nydelsesrejse.