LAMBRUSCO & APEROL HOS BEVI BEVI

0
312
Bevi Bevi

Bevi Bevi er mit nye absolutte yndslingssted i byen – den perfekte lille italienske vinbar, som både virker international i sit udtryk, og lokal i sin stemning.

Bevi Bevi er perfekt til et glas fyraftensvin, til uformel hygge med vennerne, til vejfest, til middag, til date. Jeg har endnu ikke spist der, men deres kort med små italienske klassikere, charcuterie og lækre desserter, ser meget indbydende ud og ligger prismæssigt i den lave ende. Men det, der har gjort, at jeg er faldet pladask for Bevi Bevi, er to ting:

1. De laver den bedste Aperol Spritz i byen – og så har de Lambrusco. Og nej, det er ikke den lyserøde Lambrusco fra Føtex til 35 kr., som vi alle sammen drak os fulde i (og kastede op af) som teenagere. Nej, det er mørk, læskende, sødmefuld, mousserende, kølig Lambrusco, som kun kan gøre dig lykkelig.

2. Og den anden grund til, at Bevi Bevi er byens bedste bar er, at stemningen altid er fantastisk. Folk er glade, kommer gerne hinanden ved, sidder og hygger ved langborde, i baren og i vinduet – eller står på gaden og danner en form for vejfest (jeg er VILD med det – hvem har nogensinde taget skade af at sidde på en kantsten og drikke vin? Ingen), personalet er i godt humør, også selvom der er pres på – og det er faktisk den eneste ulempe ved Bevi Bevi – det kan tage mange minutter at komme til i baren. Men prøv at sammenligne det med en scoring af byens lækreste babe: det kan tage sin tid at hive den hjem, men når det sker, så var det jo al ventetiden værd. Sådan er det også på Bevi Bevi.

Priserne er helt i orden, omkring 65-130 kr. for at glas vin, som jo så til gengæld er lykke på glas og flaske. Og det er billigt.

/Louise

Bevi Bevi 2