Lars Libak | Københavnersnuden #26

0
322

Ugens københavnersnude er Lars Libak – breakdancer, parkour-ekspert og netop nu aktuel i en forestilling på Det Kongelige Teater, Alcina. Nå ja, han er også med i Team JiYo, der har de sindssygeste dansere som ambassadører rundt omkring i verden – og så er de ikke mindst fede at følge på Facebook. Der er vist ingen tvivl om, at vi er meget begejstrede for Lars, og at han vil være vores københavnersnude i denne uge – læs hans svar her:

LC: Hvor bor du?
LL: Jeg er lige flyttet og bor nu i lejlighed på Amager tæt på Lergravsparken og Amager Strandpark.

LC: Hvor går du tur?
LL: Jeg går ikke så mange ture, men surfer mere gennem byen på mit longboard. Når vejret er godt, kan jeg godt finde på at stå på boardet fra den ene ende af byen til den anden, og det er forskelligt, hvilke ruter jeg vælger.

LC: Hvor drikker du kaffe?
LL: Jeg kan godt lide de hyggelige caféer, der er indrettet som dagligstuer, hvor man rigtigt kan slappe af. Heriblandt er Bar7 og The Living Room et par af mine favoritter. Når jeg er med min kæreste og/eller venner er det hyggeligt at tage et par spil med, som man kan chille med.

LC: Hvor spiser du?
LL: Jeg prøver at leve så sundt så muligt. Ikke fordi jeg er sundhedsfanatiker, men fordi jeg gerne vil have min krop og hjerne til at yde max. Jeg laver det meste af min mad selv og juicer og laver smoothies på liv og løs. Det sker dog engang imellem, at jeg smutter på Sticks’n’Sushi.

LC: Hvor fester du?
LL: Jeg fester ikke særligt meget, men når det endelig sker, tager vi på steder med god, funky musik, hvor der er plads til at gøre dansegulvet lidt varmt ;-).

LC: Hvor inspireres du?
LL: Jeg bliver inspireret af mine omgivelser og de folk, jeg hænger med. Jeg får ofte nye idéer, når jeg er ude at rejse og oplever andre kulture.

LC: Hvad er dit yndlingssted i København?
LL: Mine yndlingssteder er på toppen af Københavns bygninger. Mine kammerater og jeg klatrer nogle gange op på diverse høje bygninger og nyder udsigten ud over København.

LC: Hvor har du sidst følt dig forelsket i København?
LL: Når jeg passerer søerne fra og til Indre By, hvor man kan se et større stykke af København, minder jeg mig ofte på, hvor glad jeg egentlig er for København, og hvor flot byen egentlig er.

LC: Hvad er dit bedste minde om København?
LL: Den er svær. Jeg elsker den københavnske sommer og har mange minder der fra. Jeg forstår ikke, hvorfor så mange vælger at tage på ferie i sommeren i stedet for om vinteren, hvor der er gråt og trist i København. Jeg nyder specielt den københavnske sommer med vindsurfing på Amager Strandpark eller med hygge på Islands Brygge. Glæder mig, til det bliver sommer igen!

LC: Din anbefaling til den bedste oplevelse i København?
LL: Hvis du gerne vil prøve noget anderledes og er lidt frisk, så prøv at finde en høj bygning eller en kran, hvor det er muligt at klatre op på. Så vil du få København at se fra en helt anden vinkel :).

Tusind tak fordi du ville dele dit København med os, Lars! Og til jer, kære læsere, skynd jer ind og se forestillingen på Det Kongelige Teater. Og tjek lige den seje mands dansemoves her – tjekket!