Lise Møller Andresen | Københavnersnuden #38

0
357

Ugens københavnersnude, Lise Møller Andresen, har styr på det med sundheden. Hun er nemlig livsstils- og ernærningsvejleder med en interesse for menneskelig sundhed og glæde – og hvem kan ikke tilslutte sig det? Vi er glade for, at vi ikke kun skal lade os inspirere af Lises gode råd om sundhed, men også hendes anbefalinger til København. Læs med her!

Lise Møller Andresen

LC: Hvor bor du?
LMA: Jeg bor på Amagerbrogade, men tilbringer også en del tid på Nørrebro omkring den sorte plads, hvor min kæreste bor.

 LC: Hvor går du tur?
LMA: Jeg går allerhelst tur omkring Amager Strand, men elsker også Voldene, særligt omkring Christiania. Der er så hyggeligt på en mystisk måde. Det elsker jeg!

LC: Hvor drikker du kaffe?
LMA: Jeg drikker helt klart mest kaffe hos Mikkel! Han ejer No. 95 på Amagerbrogade, og han brygger den skønneste kaffe og serverer den med den fedeste sorte humor. Han bruger hverken sirup eller andet amerikansk sødet tju-hej… Det er kaffe! Rigtig kaffe! Jeg har grinet rigtig meget dernede – og skrevet rigtig mange opgaver, artikler og sider i min bog i hans sofa. PS. Han laver også de lækreste boller! PPS. Jeg har fortrinsret til sofaen!

LC: Hvor spiser du?
LMA: Altså, nu laver jeg jo sådan set rigtig god mad, så der skal ret meget til for at imponere mig! Men skal jeg have en salat on the go, er det helt sikkert Wedofood i Kødbyen, og skal det gå finere for sig, er jeg faktisk mest fan af Cofoco på Abel Cathrines Gade. De kan lave mad – og servere god vin til! Havde jeg uanede mængder penge, ville jeg allerhelst dinere på Mielcke og Hurtigkarl ved Frederiksberg Have!

LC: Hvor fester du?
LMA: Jeg er typen, der har det sjovest til privatfester og på bodega, men jeg er faktisk rigtig glad for Lidkoeb, som ligger skjult i en baggård på Vesterbrogade. De har super lækre cocktails, god betjening og skønne sofa-stole, som man kan slænge sig i.

LC: Hvor inspireres du?
LMA: Helt klart ved vandet, gerne en tidlig morgen, hvor ingen endnu er stået op.

LC: Hvad er dit yndlingssted i København?
LMA: Jeg kan bedst lide at gemme mig i København, så samtlige af mine favoritsteder i byen er små oaser. Jeg har et par stykker: Assistens Kirkegården, Jægersborggade, Den Hemmelige By, som ligger gemt et sted langs Enghavevej og Sundby Havn (joooh, er det ikke stadig København?). Kastellet er også rart!

LC: Hvor har du sidst følt dig forelsket i København?
LMA: Nu er jeg jo stadig nyforelsket, så den er lidt kedelig, men jeg var nok sidst stormende forelsket på toppen af Tivoli Hotel med min kæreste, hvor vi fejrede hans fødselsdag og drak os halvfulde.

LC: Hvad er dit bedste minde om København?
LMA: Det var en sommerdag- og aften sammen med en god veninde, hvor vi startede med at spise brunch på Café N på Blågårdsgade, cruisede rundt på vandcykler på søerne, lå og slikkede sol i Botanisk Have og spiste mad fra L’appetit i H.C. Ørstedsparken, indtil solen gik ned.

LC: Din anbefaling til den bedste oplevelse i København?
LMA: Det kommer meget an på, hvad man er til! Er man en mystisk én som mig, som gerne vil være i fred, vil jeg klart anbefale en picnic på en af mine favoritsteder. Men skinner solen fra en skyfri himmel, vil jeg klart også anbefale at tage ud at sejle i kajak, f.eks. fra Kalvebod Bølge. Så kan du samtidig slå et smut forbi Maritime Nyttehaver, som både dyrker østers og kammuslinger under bølgen.

Tusind tak, Lise, fordi du ville dele dit København med os. Vi følger fortsat med på din hjemmeside, Sunderfedt.dk, og på din Instagram: @sunderfedt.

GOD SØNDAG!