RISE & SHINE MORGENFEST

0
334
Rise & Shine #3

I morges stod vi tidligt op sammen med en hel del andre friske københavnere for at danse dagen i gang på Søpavillonen. Gid hver morgen startede sådan! Velkommen til Rise & Shine #3

Rise & Shine #3

Det er ikke mange døgn siden, at vi stod på KB3 og hujede af både DJ og røgmaskine og ønskede, at natten ville vare ved, og at denne dans ikke måtte slutte. Men det gjorde den som bekendt, og derfor var det ikke svært at finde gejsten frem onsdag morgen kl. 7, da Renegade Runners inviterede til morgenfest på Søpavillonen ved søerne i København.

Rise & Shine #3

Det glade og ædru dansefolk

For tredje gang havde de arrangeret både dansegulv og dj, så vi alle sammen kunne få en god start på dagen. Uret ringede tidligt, solen skinnede, jeg kastede en kop kaffe i halsen, og så var det bare op på cyklen og af sted til Søpavillonen.

Her stod adskillige mennesker allerede udenfor – nogle af dem havde allerde været indenfor, og de kunne berette om et fyldt dansegulv i et meget varmt lokale. Herligt, tænkte jeg, og skyndte mig igennem døren, hvor en pige hurtigt klistrede et lille hjerte-klistermærke på min kind.

Ind i garderoben og aflevere mine ting, og så ellers ud på dansegulvet, som ganske rigtigt var fyldt. Mere fyldt, end det har været i lang tid på denne klub, tænkte jeg. Og ikke nok med, at det var fyldt – folk var helt oppe at ringe. Uden alkohol og andet godt i blodet (tror jeg), men bare ivrige efter at feste på denne solskinsrige onsdag morgen.

Rise & Shine #3

Ganske gratis morgenfest

Tre fantastiske djs stod bag pulten –  Rita Blue, Nannalicious og Copyflex – og de gav den mindst lige så meget gas, som publikum. Hvert femte minut hujede vi alle sammen – vi klappede, grinede og smilede til hinanden, mens vi dansede, som var det på Apollo lørdag nat kl. 4 på Roskilde Festival.

Noget, der er værd at nævne er, at det hele er gratis! Alle arbejder gratis, men holdet bag har naturligvis nogle udgifter. Derfor kan man, hvis man har overskud på lønkontoen, donere beløb til arrangementet, så det kan fortsætte og give os endnu flere fester i fremtiden (hvilket naturligvis giver overskud på karmakontoen).

mobile pay

Fra LoveCopenhagen var både Ditte og jeg mødt op, og vi var enige om, at det her koncept er genialt. Jeg nåede ikke tjekke det ud, men eftersigende kunne man få morgenmad og kaffe (?), og selv hvis det ikke er tilfældet, så er morgendans sammen med flere hundrede fremmede mennesker simpelthen bare et hit. Man bliver både frisk og glad af det. Og kærlig – for kærligheden til byen og dens borgere voksede denne morgen på Søpavillonen. Jeg vil have mere!

Hold øje med Renegade Runners på Facebook, hvis du vil være sikker på at komme med til næste morgenfest, som er den 12. august. Vi ses!

/Louise

FullSizeRender

PS. Jeg optog en lille snas med min telefon – glemte lige at vende den rigtigt, men sådan går det, når man har travlt med at danse samtidig.