Louise Kjølsen – Twerk Queen | Københavnersnuden #24

1
316
Byd velkommen til Louise Kjølsen – eller måske kender du hender bedre som Twerk Queen? 🙂 Louise har twerket på Orange Scene, hun forsvarer kvindekroppens ynder over for Uffe Buchard, er danseinstruktør i flere genre og centre, og så læser hun psykologi på KU. Louise er ambassadør for sidste sommers kampagne ‘Voldsom Kærlighed’, som gjorde en stor indsats mod vold i parforhold, men når det bliver weekend, så er det altså tid til at ryste røven. Vi hos LoveCopenhagen er glade for at kunne byde dig lidt indenfor i Louises København.

LC: Hvor bor du?
TQ: Jeg bor på Nørrebro – den bedste bro! 😉

LC: Hvor går du tur?
TQ: Assistenskirkegården, Frederiksberg  Have eller rundt om søerne – og hvis det skal være vildt, tager jeg toget op til Dyrehaven.

LC: Hvor drikker du kaffe?
TQ: Nu drikker jeg ikke kaffe, fordi jeg har ret meget energi i forvejen, og hvis jeg drikker kaffe, bliver jeg sindssygt hyper… meeeeen jeg drikker masser af te, alle steder, jeg kan få Cool Mint, er jeg glad, ofte to-go da jeg godt kan lide at have en varm kop i hånden, når jeg går rundt om en sø 🙂

LC: Hvor spiser du?
TQ: Jeg spiser minimum én gang om ugen på min lokale cafe Fata Morgana, hvor jeg møder halvdelen af mine venner og naboer. De kender mig efterhånden og ved, at jeg gerne vil have broccoli i min omelet, og at jeg skal have humus til alt, jeg bestiller.

LC: Hvor fester du?
TQ: Jeg fester der, hvor der er god musik at ryste numsen til, om det så er en club eller i mit køkken. Jeg vælger generelt mine fest efter hvem, der spiller af dj’s, hvad for noget musik, de spiller, og om det er folk, der kommer for at danse. Jeg gider ikke rigtig sådan nogle fester, hvor man skal se lækker ud og stå og småsnakke. Jeg vil gerne svede, danse og være ligeglad med, hvordan mit hår og min make up sidder fx. på Donkey Club.

LC: Hvor inspireres du?
TQ: Hmm det er meget forskelligt. En lang nat på et dansegulv kan være sindssygt inspirerende for mig som danser, samtidig er det medicin for min sjæl at gå en tur i skoven, se en opera eller ballet, eller tage et smut på Statens Museum for Kunst.

LC: Hvad er dit yndlingssted i København?
TQ: Nørrebro!! Jeg ÆLSKER mit hood. Her har jeg altid boet, og jeg elsker den mangfoldighed, der er plads til; de gamle hippier på Blågårdsplads med deres fødevarefællesskab med økogrøntsager og helsekost, alle punkerne der hang ud, dengang ungdomshuset stadig stod, alle hipsterne der drikker latte i Elmegade eller hænger ud på Sankt Hans Torv og nyder den sidste sol en sommerdag, og alle de forskellige kulturer man møder, når man går en tur op af Nørrebrogade. Det er helt klart det sted i verden, jeg føler mig allermest hjemme, og selv efter bare et par dage væk bliver jeg oprigtigt lykkelig, når jeg kommer hjem til mit Nørrebro.

LC: Hvor har du sidst følt dig forelsket i København?
TQ: Jeg havde for nyligt min veninde fra Amsterdam (den by jeg elsker næsthøjest) på besøg, og de sidste gange hun havde været her, havde jeg haft så travlt, så jeg skyldte virkeligt en omgang tourguide. Så vi tog hele omgangen med Amalienborg, Rundetårn, Kanalrundfart, Langelinje med Den Lille Havfrue, Christianshavn, SMK, Designmuseet osv. Og det på trods af, at Egons storm ikke gjorde det nemmere for os.

LC: Hvad er dit bedste minde om København?
TQ: Åååhh, det er jo svært! Det kunne sagtens være en af de varme somre, dage/aftenen på Bryggen med grill og rosé. Eller Distortion, min absolutte ynglingsfest! Men noget jeg husker tydeligt er lige før, jeg flyttede til Amsterdam, åbnede jeg virkeligt øjnene, for jeg skulle jo ikke tage byen for givet. Og jeg kan huske en sommeraften, jeg var på vej hjem fra Sankt Hans Torv og drejede om hjørnet ved en af de små gader omkring Guldbergsgade og lagde mærke til husene og lyset og stokroserne, og hold kæft hvor jeg elskede min by og slet ikke havde lyst til at flytte nogle andre steder hen lige der.

LC: Din anbefaling til den bedste oplevelse i København?
TQ: Åh gud, det er jo svært – det er ligesom, når folk beder en om at sætte en god sang på.. haha… Hmm, jeg tror ikke så meget, det handler om at tage det rigtige sted hen, det handler mere om, hvordan man er til stede. Det handler om at åbne øjnene og opleve det, man er til stede i, det er den bedste måde at opleve København, for så er der hele tiden noget, det er værd at undersøge.

Tusind tak fordi du ville dele dit København med os, Louise!

GOD SØNDAG TIL ALLE!

1 COMMENT

Comments are closed.