LoveCopenhagens adventskalender

LoveCopenhagens adventskalender

by 20/12/2020
Velkommen til LoveCopenhagens store adventskalender. Vi har glædet os vanvittigt meget til at lancere denne adventskalender – med store præmier på højkant. Forhåbentlig kan vi på den måde være med til at skabe lidt smil og glæde i disse underlige tider. Julen skal fejres – også på LoveCopenhagen!

Fra på søndag og fire uger op til juleaften kan du her på lovecopenhagen.com vinde skønne præmier til at forsøde din julemåned. Vi synes nemlig, det er på tide at forkæle jer lidt ekstra, når dette underlige år går på hæld.

Disse præmier kan du vinde:

 

Sur for en sikkerheds skyld

1. søndag i Advent: Vind Sur for en Sikkerheds Skyld – af Mikael Kamber og Eric Ziengs

Behøver man være sur for en sikkerheds skyld? Og er livsglæde noget, man kan træne? De spørgsmål får du svaret på i bogen, der er baseret på de sidste 20 års forskning i positiv psykologi og Mikael Kambers arbejde med emnet i de sidste 10 år. Når du har læst bogen, har du et overblik over den nyeste viden om, hvordan livsglæde og trivsel kan brede sig – også i arbejdslivet. Vi udlodder tre eksemplarer.

Tak til Mikael og Eric fra Sur for en Sikkerheds Skyld for bøgerne.

 

2. søndag i Advent: Bæredygtig sejltur med GoBoat i Københavns Havn

Vi udlodder et gavekort til GoBoat til en sejltur på 2 timer, som har en værdi á 899 kr. ⁠⁠En sejltur er den oplagte mulighed for at invitere venner, familie, kæreste, ægtefælle, bedsteforældre, kolleger eller hvem du nu har lyst til, med på en hyggelig oplevelse i Københavns Havn. Man sejler selv båden (det kræver ikke sejlerbevis, og man får instruktion) og stiger på ved Islands Brygge. Gavekortet skal bruges senest 1. juni 2021.

Tak til GoBoat for gavekortet.

 

3. søndag i Advent: Træn som Mikkel Hansen og lær at give massage – gennem PerformanceLab

Vi udlodder tre gavekort til online kurser fra PerformanceLab i forskellige typer af træning og i at lære at give massage. Bliv stærkere, kom i bedre form, lær at give massage. Du kan endda træne som håndboldspilleren Mikkel Hansen. Se alle online kurserne her – værdi: op til 1.500 kr. De tre vindere kan alle frit vælge mellem 3 forskellige online kurser fra PerformanceLab, som træner eliteatleter på Amager og stiller de samme muligheder til rådighed for ambitiøse danskere, fx dig.

Tak til PerformanceLab for gavekortene.

hotel plaza

4. søndag i Advent: En overnatning på Hotel Plaza i centrum af København!

Den sidste søndag i advent kan du vinde en overnatning på Hotel Plaza i centrum af København. Det klassiske og charmerende hotel ligger lige ved siden af Hovedbanegården, et stenkast fra Vesterbro, Indre By og Islands Brygge.

Hotel Plaza har vidunderlige værelser, og så ligger det midt i byen, så du kan snuppe en skøn gåtur gennem det gamle København, inden du skal op på værelset og hygge dig med afslapning, roomservice og Netflix.
Se mere her.

Vi trækker den sidste vinder på torsdag, altså juleaften!

For at være med i konkurrencerne skal du blot tilmelde dig nyhedsbrevet herunder:

Bemærk, at du ved at deltage i konkurrencen giver permission til Lovecopenhagen, GoBoat, PerformanceLab og Nochmal (der står bag Sur for en Sikkerheds Skyld), så de kan sende nyhedsbreve til dig. Du kan altid melde fra de forskellige virksomheders mails, når du modtager den første mail fra dem.

 

Vi glæder os til at forkæle jer med lækre gaver i løbet af december.


Held og lykke!

Kærlig hilsen

Team LoveCopenhagen

 

 

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.