Luksusbad i Frederiksberg Svømmehal

0
385

Når man nu, som mig, render rundt og er gravid og terminsdatoen nærmer sig, så er der faktisk intet så godt, som en smule luksus til en tung(ere og tungere) krop! Og hvis man nu hverken har tiden eller måske pengene til at snuppe en hel lækker weekend på Kurhotel Skodsborg, som Ditte skrev så indbydende om, så er det fantastisk, at Frederiksberg Svømmehal tilbyder et luksusbad, hvor man kan forkæle sin krop i et par timer til en absolut overkommelig pris. Og det bedste er, at billetten til luksusbadet også giver adgang til svømmehallen! Så først kan man bruge sin krop og så kan man forkæle den!

Luksusafdelingen i Frederiksberg Svømmehal er delt op efter køn, men hvis man ikke bryder sig om at gå rundt nøgen, så er det muligt at købe lændeklæder, hvilket er en rigtig fin måde at sørge for, at alle kan bruge luksusafdelingen på den måde, det nu engang er rarest for en selv.

Luksus’en begynder allerede i afdelingens omklædning, hvor man klæder om i private, lukkede kabiner fra 30’erne. Ud over, at det er skønt med lidt privatliv, så er det faktisk meget stemningsfyldt med de gamle kabiner. Jeg følte mig i hvert fald fuldstændig hensat til en anden tid.

[ot-caption title=”Omklædningsrum fra 30’erne i luksusafdelingen – billede lånt fra svoemmehal.frederiksberg.dk” url=”http://lovecopenhagen.com/wp-content/uploads/2014/09/Frb-luksusbad_omkl.jpg”]

Det var min med-gravide veninde, der havde inviteret mig i luksusbad, og vi havde aftalt at starte vores formiddag med forkælelse i svømmehallens varmt-vandsbassin – mest for at strække luksusen længst muligt. Så da vi var kommet fint i badetøjet, gik vi ud i svømmehallen og satte os i det varme bassin. Og det var SÅ dejligt at sidde der og sludre. Lunt og godt! Og Frederiksberg Svømmehal er bare et et rigtig fint sted – jeg elsker Lundstrøms flotte og farverige mosaikker, der pynter op i den gamle hal!

Da vi havde siddet i varmtvands-bassinet i en times tid, var det på tide at komme tilbage til luksusafdelingen og lade luksusen fortsætte. Vi fik udleveret en lækker kropsolie med salt, som vi tog med ind i dampbadet, hvor olierne fik lov til at trænge godt og velgørende ind i huden for at efterlade den usædvanligt blød og lækker. Efter dampbadet gik turen videre ind i saunaen, hvor vi dog ikke kunne holde til at være så lang tid! Der var varmt – som der jo er i sådan en sauna!

[ot-caption title=”Saunaen i luksusafdelingen – billede lånt fra svoemmehal.frederiksberg.dk/” url=”http://lovecopenhagen.com/wp-content/uploads/2014/09/Frb-luksusbad_sauna.jpg”]

Hvis vi havde haft modet til det, så kunne vi have fået et koldt gys lige efter den varme sauna – enten i koldtvandsbassinet eller under den iskolde bruser. Jeg er sikker på, at det havde været fantastisk med sådan et koldt chok, men modet svigtede mig, så jeg nøjedes med at springe under en halvlunken bruser, hvilket også var rigtig dejligt oven på den varme sauna.

[ot-caption title=”Bruserne i luksusafdelingen – billede lånt fra svoemmehal.frederiksberg.dk/” url=”http://lovecopenhagen.com/wp-content/uploads/2014/09/Frb-luksusbad_baderum.jpg”]

Vi brugte et par timer i luksusafdelingen og i svømmehallen og kom ud dejligt afslappede og glade. Det er virkelig en god måde at forkæle sig selv på i en travl hverdag. Og til en overkommelig pris – 52 kroner koster et besøg i luksusafdelingen.

Min veninde når ikke flere besøg som gravid, men jeg er sikker på, at jeg lige kan nå et enkelt eller to. Det er i hvert fald noget, som jeg vil prioritere.

Kærlig hilsen
Anne