Meyers inviterer til Verdens Bedste Skovtur

0
234

Meyers inviterer igen i år til ”Verdens Bedste Skovtur” – et udendørs kultur- og spisehus med masser af aktiviteter i skoven og på stranden i Udsholt ved Rågeleje. Fra 8.-23. juli byder programmet på mere end 100 events, der tæller alt fra akustisk koncert med August Høyen til saunagus, surdejspizzaer, morgenyoga, Mads og A-holdet, pop-up med Simpel Surdej og stribevis af aktiviteter for de mindste.

Hvad der startede som en corona-motiveret sommerferieaktivitet, er med årene blevet en tilbagevendende begivenhed, og for fjerde år i træk rykker Meyers nu ud i sommerlandet med ”Verdens Bedste Skovtur”, der gennem mere end to uger byder på mad, musik, kultur og et bugnende eventprogram skabt i samarbejde med nye og gamle legekammerater:

”Vores ambition er at skabe noget til maven, hovedet og sjælen, og vi har lagt os i selen for igen i år at skabe en række aktiviteter, hvor alle er inviteret til at danne nye fællesskaber på egne picnictæpper,” fortæller leder af brandaktivisme og værtskab i Meyers, Ida Grønlykke, og suppleres af Claus Meyer:

”At vi nu for fjerde år i træk kan skabe et midlertidigt spise-og kulturhus under åben himmel kan vi i høj grad takke de mange ildsjæle og idemagerne i lokalmiljøet og vennekredsen for. Vi er enormt taknemmelige for, at de igen i år bidrager med fede, skæve og sjove kultur- og naturoplevelser for sommergæsterne på pladsen”.

Saunagus, kampen om Nordsjælland og koncert med August Høyen

I år er eventprogrammet større end nogensinde med både musikalske, kulturelle og kreative aktiviteter og ikke mindst rig mulighed for bevægelse både til lands og til vands: Fra saunagus på stranden med Dulfi Al Jabouri til morgenyoga, mavedans, løb og SUP-tours til en hel dag dedikeret til danse-events for både store og små.

Er du mere til at se andres fysiske udfoldelser, kan du deltage som tilskuer til det årlige ”Kampen om Nordsjælland” søndag 23. juli kl. 14 på Vejby Stadion, når Kikhavn BK og Rågeleje FF tørner sammen. Spillertrupperne bliver en broget flok af skuespillere, musikere, TV-værter og sportsstjerner – og som altid anført af holdkaptajnerne Claus Meyer og Nikolaj Koppel.

  1. juli klokken 14 er der PRO-AM tennisturnering i Rågeleje Tennisklub. Her tørner blandt andet tidligere Wimbledon-mester i herredouble og de nuværende landsholdsspillere Johanne Svendsen og Johannes Ingildsen ud i kampe med og mod RTs stolte sønner.

Musikken kommer til at fylde skoven, når blandt andre August Høyen, Alexander Grandjean og Mandag Midnat giver akustiske koncerter under trækronerne. Gæsterne kan også deltage i lydbiografen, musikalsk andagt eller lytte live med på Radio Udsholt, som optages på naturgrunden, sender på FM-båndet og blandt andet har Thomas Vibe og Jokeren som værter.

Folkeuniversitet, friskbagt bagværk og surdejspizzaer i skovbunden

Savner du åndelig føde, åbner det udendørs folkeuniversitet for daglige samtaler om alt fra klimahåb til champagne, og Mads Steffensen og A-holdet kigger igen i år forbi til live-løsning af lytternes sommerdilemmaer. Er du til mad i mere traditionel forstand, er der masser af workshops til både store og små: Fra undervisning i at snurre kanelsnurrer, bage med surdej og lave hybenrosesaft til sanketure, tangsafari og flæskebingo.

Ligesom de forrige år er omdrejningspunktet for Verdens Bedste Skovtur det store udendørs skov-, hede- og strandområde på den fredede A.P. Møller-grund, som Meyers indtager med borde, bænke, foodtrucks og spil til både store og små.

I år byder spisehuset, Lille Meyer og Simpel Surdej fra Viborg på nybagt bagværk, sandwiches, grønne retter, surdejspizzaer med grøntsager, sommerdesserter og kager. Skovbaren byder desuden på kaffe og et alsidigt udvalg af kolde drikke – med og uden procenter – som kan nydes sammen med maden under træerne.

Om Verdens Bedste Skovtur: 

  • Verdens Bedste Skovtur vender tilbage på A.P. Møller-grunden ved Udsholt Strand nær Rågeleje fra 8.-23. juli 2023.
  • Adressen er Udsholt Strandvej 92, 3230 Græsted med åbningstiderne kl. 8.30-21.00 alle dage i perioden.
  • Adgang og de fleste events er gratis. Du kan følge med i eventprogrammet, der løbende udvikler sig, på store skilte på pladsen, online på Meyers.dk og på @meyers på instagram.
  • Har du en god idé, eller har du selv lyst til at bidrage til eventprogrammet, så skriv til Laura Fredsby på lafr@meyers.dk. Vi opdaterer programmet løbende, og ingen idé er for lille eller for skæv.