Mother og Andersen & Maillard åbner pizza takeaway pop-up joints

0
376
To af København’s ledende “dej-eksperter”, Mother restaurant – kendt for deres økologiske surdejspizzaer bagt med havvand, og Andersen & Maillard, kendt for deres gourmet kaffe og pris-vindende bagværk, har teamet op med målet at skabe den bedst mulige “boks- venlige” takeaway pizza!

Savner du at sidde i solen foran din Mother-restaurant i Kødbyen en sen eftermiddag og hygge dig med vennerne over en pizza og en flaske vin? Det behov kan ikke helt imødekommes endnu, men som noget andet ganske særligt og nærmest lige så godt, har to af byens bedste brød-eksperter udviklet en pizzadej, der er særligt velegnet som takeaway. Det drejer sig om David Biffani fra Mother og Asger Skov fra Maillard & Andersen.

David Biffani fra Mother fortæller:

“Vi er tætte venner, der i et stykke tid har gået med ideen om sammen at skabe den ultimative boks- venlige takeaway pizza – en ny type dej, der varm fungerer bedre i pizzaboksen idet, den holder på smagen længere og undgår udtørring. Den nuværende situation gav os muligheden for at gå tilbage til prøve-køkkenet, og hvad I vil kunne opleve hos vores pop-ups er resultatet af denne research.

Vi arbejder som altid med vores (17 år gamle) surdej, dog kan I forvente en anden type pizza end den “klassiske” Mother-stil, men med meget den samme velkendte runde smag.

Med dette samarbejds-initiativ ønsker vi at tilbyde noget helt særligt til alle pizza-fans – uanset om det er for at nyde en god pizza foran fjernsynet eller til pizza-aften med familie og venner som i gamle dage, dog med pizzaer af den høje kvalitet og umage, vi altid ligger i vores produkter.

Ydermere er vores Pop-up’s en måde hvorpå, vi kan holde hjulene kørende for vores kolleger, støtte vores leverandører, (forhåbentligt) langsomt gå tilbage til normale tilstande og samtidig ind- sprøjte lidt af den energi, som kun kreativitet kan skabe.
Vi håber, at folk vil værdsætte noget lækkert take-away efter at have stået i køkkenet de sidste mange dage, og at vores kunder vil give os deres værdifulde feedback,” fortæller han.

Mother & Maillards pizzaer er skabt af langtidshævet surdej bagt med havvand for en lettere fordøjelse og højeste friskhed. De starter ud med følgende fem variationer af pizzaer:

Marinara
Margherita
Salami og røget Mozzarella Prosciutto-rucola & pesto Vegansk

Menuen vil skifte løbende herefter. Hold dig opdateret om nye pizzavarianter, nye spots og generelt nyt via @mothermaillard

Hvad?

Mother i Kødbyen vil servere den klassiske runde pizza, mens Andersen & Maillard i Nordhavn vil servere klassiske “roman style” slices.

Hvor?

Mother restaurant i Kødbyen,  Høkerboderne 9-15, 1712 Kbh V. Tlf: 22 27 58 98
Andersen & Maillard in Nordhavn, Göteborg Plads 19, 2150 Kbh Ø. Tlf: 42 68 21 50

Hvor meget?

Pizza slices starter på 35kr og den dyreste hele pizza i Kødbyen koster 90 kr.

Levering?

I øjeblikket – og i lyset af budefirmaernes forhøjede priser til restaurantører, arbejder vi på en alternativ metode for levering i vores lokalområder.

COVID-19

Ifølge staten’s nuværende Covid-19 retningslinjer, vil vi kunne servicere maks. 3 kunder ad gangen i bageriet i Nordhavn, og hos mother i Kødbyen vil serveringen ske fra dørene.