Nemoland offentliggør solidt program for sommerens søndagskoncerter

0
44
Søndagskoncerter på Nemoland 2024

Søndage på Nemoland betyder livfuld musik, afslappet stemning og skønne stunder under åben himmel. Nu har Nemoland endelig offentliggjort programmet for sommerens koncerter – og det skuffer ikke. Fra lokalt talent til etablerede navne – Nemolands søndagskoncerter 2024 byder på en bred vifte af musikalske oplevelser, der appellerer til enhver smag.

 

Af Louise Bro

Hver sommer samles Københavnere og besøgende fra nær og fjern for at nyde en række fede koncerter på Nemoland på Christiania, der får søndagene til at syde af energi og glæde. Det er bare en hyggelig og helt genial måde at bruge søndagen. Koncerterne er ganske gratis, den eneste entrébillet er et besøg i baren, og det kan alle jo trænge til på en solrig søndag.

Solidt program fra maj til august

Med det smukke grønne område som baggrundskulisse og den afslappede atmosfære er Nemoland det perfekte sted at tilbringe dine søndage i godt selskab med venner og familie.

Og nu kan du godt begynde at glæde dig til en sommer fyldt med fantastisk musik på Nemoland! Fra maj til september vækkes søndagene til live med en imponerende række koncerter, der spænder over forskellige genrer og stilarter. Med et solidt program af både etablerede kunstnere og opkomlinge er der noget for enhver musikelsker.

Det hele skydes i gang søndag den 19. maj med Ekspressen og Wafande, og herefter kan du se frem søndage i selskab med kunstnere som Laid Back, Tessa, Tim Christensen, Hotel Hunger og Rockers By Choice. Der er med andre ord noget for enhver smag!

Programmet for sommerens koncerter er netop offentliggjort, og du kan se frem til:

19. maj: Ekspressen og Wafande

26. maj: Mekdes og Uro

 

2. juni: Høker og Laid Back

9. juni: Mumle og Tessa

16. juni: Aphaca og Fyr og Flamme

23. juni: NØX og Pede B

30. juni: Mike Tramp og Hotel Hunger

 

7. juli: Tuesday Night Brass Band, Sunbörn og D/TROIT

14. juli: Smag på Dig Selv og Fäbrik

21. juli: Dahlin og Tim Christensen

28. juli: Louis Jarto og Kalaset

 

4. august: Clemens og Rockers By Choice

11. august: Ussel og Rocazino

18. august: Pak og Peter Sommer

25. august: Ameli Dot og Lågsus & Venner

 

Find datoen for din favoritkoncert, og sæt kryds i kalenderen! Nemoland’s søndagskoncerter en oplevelse, du ikke vil gå glip af! Der er som altid to kunstnere hver søndag med koncert kl. 18 og kl. 20 – og ja det er gratis, men husk nu at støtte Nemoland med et besøg eller to i baren. Se alle koncerter og tidspunkter på Facebook.