fredag, august 12, 2022
HomeBydeleAmagerØjeblikke i Ørestad Syd

Øjeblikke i Ørestad Syd

Jeg har brugt en del tid på det seneste i Ørestad Syd. Jeg har oplevet både vinter, forår og sommer. Jeg har forelsket mig i den alsidige arkitektur, den smukke natur og den inspirerende fællesskabsfølelse, der ofte følger med nye områder, hvor de første beboere nogensinde er i gang med at skabe en identitet for hele bydelen. Og jeg har bandet blæsten et stykke, når forårsstormene har bremset mig på min cykeltur ud i det blå, til Kalvebod Brygge og Amager Naturcenter. Det er blevet til disse billedlige øjeblikke fra Ørestad Syd.

Kærlig hilsen

Louise T

Love Copenhagen
Love Copenhagen
Louise Taarnhøj. Presserådgiver hos Koalition. Stifter og redaktør. Fluffer og ildkugle. Sørger for, at der er indhold på sitet, som du kan lide. Holder derudover meget af smukke ting - mad, musik, vin. Kan ikke leve uden spændende samtaler med interessante mennesker.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev - fyldt med lækre sager og inspiration til alt det, der sker i København.

Mest læste