På besøg hos Hot tub CPH

0
239
Hot tub CPH

Vi har været på besøg hos Hot Tub CPH ude på Refshaleøen, hvor man sidder i varme hot tubs med udsigt til Københavns skyline. Læs om vores oplevelse her:

 

REKLAME/INVITERET

For et par uger siden var vi inviteret ud og besøge Hot Tub CPH, der ligger langt langt ude på Refshaleøen. Men det er turen værd, for her er en hyggelig oase af forkælelse, når man synker sig ned i det op til 40 grader varme vand, mens man nyder kold vin eller øl og har den flotteste udsigt til København.

Man ankommer her, hvor man får udleveret en pose med håndklæde i modtagelsen bag den hvide dør. Herefter kan man sætte sig ind og vente på, at ens Hot Tub bliver helt færdigt. Her er hyggelig musik og pejs – skønt når kulden rusker udenfor.

Når badet er klar, så kan man skifte til sit medbragte badetøj inde i disse små omklædningshuse. De er opvarmede, hvilket er fantastisk!

Herefter er det bare at sænke sig ned i det varme vand, som man lige skal vænne sig til. Men når det er gjort, så er det helt fantastisk, og der er altså noget vildt skønt ved, at det er vinterkoldt ovenvande og dejlig varmt for kroppen.

Ved hvert Hot Tub er en knap, som man kan ringe på, hvis man vil bestille lidt at drikke. Her er øl, vin, sodavand og bobler, og glassene kan sættes lige ved de små borde ved siden af badet.

Alt i alt en super gennemført oplevelse, og en helt perfekt aktivitet til polterabend, date, venindehygge eller fyraftensdrink. Vi kommer helt sikkert igen!

PRIS:
Hot tub (6 pers i 1 time): 995,-

Læs spørgsmål og svar her

Tak for oplevelsen, Hot Tub CPH!