Personlig udvikling: Mind Your Mind Festival

0
269
Nyt stort dansk event: Udnyt din hjerne og skab DIN virkelighed: Det bliver åbningen på Danmarks hidtil største event for personlig udvikling, når Mind Your Mind Festival slår dørene op i morgen den 26. og og søndag 27. oktober med hele 16 inspirerende speakere på programmet.

Danskere bruger masser af energi, utallige timer og mange penge på at finde kærligheden, få det rigtige job, spise sundere og dyrke motion – i det hele taget få det liv, vi drømmer om. Et liv med mere frihed, mere overskud, fornyet energi og nye muligheder. Men lige meget hjælper det, hvis ikke vi har hjernen med. Det er mellem ørerne, gamle mønstre skal brydes, og nye vaner skabes.

Målet med Mind Your Mind Festival er at inspirere og empower så mange mennesker som muligt til at vågne op. Og vise, hvordan det er muligt aktivt at påvirke vores liv og at leve et liv i frihed – i stedet for at være fastlåst i et mentalt fængsel af konstruerede overbevisninger,” siger Marie Louise Bregendahl, en af arrangørerne bag Mind Your Mind Festival, der er Danmarks hidtil største event for personlig udvikling.

16 inspirerende speakere
Eventen byder på 16 inspirerende danske speakere. De vil på hver deres unikke måde bevidstgøre uhensigtsmæssige tankemønstre, handlemønstre og overbevisninger, der hjælper deltagerne til at finde nye mønstre og overbevisninger, som skaber større personlig frihed. Deltagerne vil ligeledes opleve, hvordan krop og sind hænger uadskilleligt sammen. For at få ro på tankemylder og udnytte hjernens potentiale, skal kroppen også involveres, for det er her, at vanerne er gemt i vores celler.

“Vi er stolte af at kunne præsentere så mange indsigtsfulde og dygtige speakere, der er eksperter på hver deres felt. Det særlige ved eventen er, at vi samler dem alle på samme sted over to dage. Vores håb og ønske er, at deltagerne går derfra med lysten til få mere ud af livet.”

I løbet af de to dage præsenterer de mange oplægsholdere talks eller workshops med fokus på deres særlige speciale, der tager afsæt i veldokumenterede metoder og praksis. Emnerne er: Personligt lederskab, empowerment, kropsforståelse, mindre stress, livsprincipper, mental sundhed, kærlighed, forældreskab, manifestation og tanker, identitet og frihed, åndedræt og meditation, seksualitet.

Non-profit

Oplægsholderne er alle med på non-profit basis. Og det sker af en helt særlig grund, fortæller arrangørerne bag Mind Your Mind Festival:

“Eventen er i høj grad målrettet dem, som er nysgerrige efter at opleve potentialet i personlig udvikling, men som måske på grund af udfordrende livsomstændigheder ikke tidligere har haft muligheden for private behandlinger og sessioner eller deltage i workshops af denne slags.

For at så mange som muligt kan deltage og bliver inspireret til at skabe deres egen virkelighed i fremtiden, sætter vi billetprisen så lavt, at alle kan være med. Vi ønsker at tiltrække både den målgruppe, som allerede er interesserede og åbne over for nyeste forskning, personlig udvikling og sundhed – samt de, som endnu ikke har haft mulighed for at stifte bekendtskab med dette endnu.

Mind Your mind Festival løber af stablen den 27. og 28. oktober i Langelinie Pavillonen.

En del af overskuddet går til velgørenhed.

Blandt speakerne er:

 • Pernille W. Lauritsen – hjertekriger, forfatter, radiovært og coach med speciale i frygt. Stifter af Mindjuice Academy og senere UngeAkademiet.
 • Mette Carendi – cand.mag. i psykologi & filosofi med speciale i følelser, tilknytning og bevidsthedsudvikling og er iværksætter, debattør, rådgiver, underviser, forfatter og foredragsholder.
 • Anja Vintov – forfatter til bestselleren “Flyt dig lidt – små skridt til store forandringer”, ophavskvinde til FLOW Specialist Uddannelsen.
 • Lars Borgmann – ekspert i selv-ledelse som vejen til større frihed, både mentalt, fysisk og spirituelt.
 • Eliane Rose – NLP-uddannet, Systemisk Ledelse/AI (Appreciative Inquiery), META Medicin.
 • Helene Phillipsen – ekspert i mentale misbrugsmønstre, er uddannet indenfor psykologi, mentoring, misbrug og spiseforstyrrelser.
 • Mille Sjøgren – har de sidste 6 år boet i udlandet og rejst verden rundt som digital nomade med sin mand og to børn på hhv. 8 og 10 år. Mille arbejder i sin forretning som speaker, journalist og podcaster.
 • Kirk Rønler – Arbejder med feminin energi og styrken der ligger der, kan give mere frihed og glæde i hverdagen.
 • Nadia holmgren – kandidat i pædagogisk psykologi med speciale i familietrivsel og er desuden uddannet pædagog og familiecoach. Hendes ekspertise ligger indenfor moderne familieliv, børneopdragelse, skilsmisseforebyggelse, udvikling, læring, motivation og personlig ledelse.
 • Ranka skak – psykolog(cand.psych) fra Københavns universitet og uddannet Source Proces and Breathwork terapeut af Binnie A. Dansby.
 • Tina Dombernowsky – ekspert i den nye banebrydende form for terapeutisk anvendelse af yoga “Yogaterapi”. Hun er sygeplejerske, mindfulness based stress reduction træner, workshop facilitator og medvirkende i national og international forskning og undervisning.
 • Marie-Louise Bregendahl – ekspert i uhensigtmæssige og fra barndommen indkodede kærlighedsmønstre, og hvordan vi overskriver dem, med mere frihed og kærlighed til følge.
 • Nikolaj Juul Jakobsen – Inderhaver af Newmind og ekspert i ledelsesudvikling, forfatter, executive coach samt keynote speaker med speciale i stærke relationer, kollektiv robusthed og business performance. Tidligere træner af specialstyrkerne i Politiets Efterretningstjeneste.

 

Bag Mind Your Mind Festival står tre ildsjæle inden for hver deres felt:

-Phillip Guhle, tidl. professionel sejler, nu bl.a. kommentator i sejladsbranchen og foredragsholder om sejlads og vejen til succes. Indehaver af virksomheden paavandet.dk

-Tina Kai, tidl. elitedanser, sygeplejerske og certificeret yogaterapeut, iværksætter og udvikler yogaterapi som en integreret del af den etablerede sundhedspraksis. Indehaver af terapeutisk.yoga

-Marie-Louise Bregendahl, Master- og familiecoach, underviser, forfatter og klummeskribent for Alt for damerne og iværksætter. Har stiftet og driver firmaet RecreateYou.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here