Red Tiger: Nyt Pan-Asian Eatey i Pisserenden

0
266

I Studiestræde 14 åbner Københavns stærkeste Pan-Asian Eatery, med navnet Red Tiger den 21. maj. Restauranten slutter sig til flokken af modige forretninger i gaden, der tror på, at Pisserenden igen kan blive en destination for gode oplevelser.

 

Pressemeddelelse

 

Suriya Jyrk (Også kendt som Heidi fra S.O.A.P) åbner restaurant Red Tiger i Studiestræde 14, som tidligere husede den legendariske diner, Greasy Spoon. Den nye restaurant Red Tiger er en fusion mellem asiatisk madlavning og gode økologiske danske råvarer.

”Vi er et Pan-Asian køkken med en eatery vibe, der byder på dristige smage fra hele Asien. Hos Red Tiger fokuserer vi på økologi, mere fisk og skaldyr end kød, samt masser af grøntsager. Sæsonerne må gerne fylde, som de gjorde, da jeg voksede op, ligesom Nordens gode råvarer skal inddrages. Der kommer til at være smæk på smagsindtrykkene med kombinationer af salt, syre, sødt, sprødt og stærkt,” fortæller Suriya Jyrk, der er kreativ chef og grundlægger af Red Tiger.

Fra Diner til Eatery

Restauranten der tidligere husede den legendariske diner Greasy Spoon, har nu erstattet de tunge amerikanske spisebåse med lyse egetræsbænke af eget design og en spisebar med frit udsyn til køkkenet. Under renoveringen er meget af det gamle inventar blevet genbrugt, og der er blevet savet, svejset og ombygget, så træ og metal har fået nyt liv. Kunsten, kurateret af Christian Andersen Gallery, bliver en integreret del af besøget hos Red Tiger, som byder gæsterne velkommen fra d.21. maj kl.12.00.

restaurant red tiger åbner i studiestræde 14

You like? You drink!

Hos Red Tiger kan man selv gå på opdagelse i vinkøleskabet og finde gode flasker, som er yderst fair prissat. Derudover byder drikkekortet på Red Tigers egen læskende Red Tiger Beer, effektive cocktails, hjemmelavede lemonader og shots.

”Vinkortet bliver en overskuelig blanding af velbeskrevede vine fra den nye og gamle verden. Hos os får man ingen lange foredrag om jordbundsforhold og skindkontakt. Vi serverer vin efter devisen: You like? You drink,” fortæller Lasse Askov Meyer, der har sammensat drikkekortet på Red Tiger.

Om holdet bag Red Tiger

Suriya Jyrk er født og delvist opvokset i Malaysia. Hun er, traditionen tro, som den ældste pige i familien oplært i det malaysiske køkken, allerede fra da hun var 12 år gammel, og ser tilbage på de gode oplevelser i køkkenet med varme og stolthed. Suriya har teamet op med kok og restauratør Lasse Askov Meyer, kok Henrik Jyrk og entreprenør Mads Jakobsen. Lasse Askov Meyer står i forvejen bag Kombo, Picnic og Prolog Coffee Bar. Mads Peter Jakobsen er bl.a. stifter af Kødbyens Fiskebar. Og sidst men ikke mindst Henrik Jyrk der er husbond og tidligere stifter af bl.a. Kul og Ibu.

Restaurant Red Tiger åbner den 21. maj kl. 12 i Studiestræde 14. Læs mere og se menuen her.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here