Reffen forlænger sæsonen og åbner ny indendørs spisehal

0
475

Nu er efteråret officielt skudt igang, og hvis du troede, det betød, at du skulle undvære street food på Reffen, så er der gode nyheder. Reffen forlænger sæsonen og holder åbent hele året rundt. I en ny indendørs spisehal på hele 1000 m2 kan få det bedste street food, de fedeste events og en stemning, der sender tankerne tilbage til det gamle Papirøen.

 

Pressemeddelelse

Werkstatt, Reffens nye spisehal

Spisehallen med øgenavnet ”Werkstatt” er en rå og upoleret maskinhal på 1.000 m2, der symboliserer den industrielle fortid, det rå, ærlige udtryk fra Refshaleøen og giver dermed København et nyt åndehul fra byen, hvor du kan glemme hverdagens stress og jag og nyde den hyggelige atmosfære, musik og fænomenale street food. Spisehallen inviterer til alt fra afterwork-hygge over en fyraftensdrink til en søndagstur med familien – tempoet sætter du selv. Og det hele krydres med musik, spil og events.

”Werkstatt er ikke blot Reffens nye spisehal. Vi har genoplivet en historisk bygning, som nu bliver knudepunkt for street food, musik, aktiviteter og underholdning i København,” fortæller Ruben Passer, administrerende direktør på Reffen.

Street food fra alle verdenshjørner

Maden tager dig på tur helt fra sydstaternes hede simreretter til den indiske kysts lækkerier. Rummet er fyldt med levende lys og en varm duft af mad, akkompagneret af evig musik og en stille summen af liv.

I baren kan du nyde frisktappede øl fra Reffens nye fadøls-væg, lækre cocktails, gode vine og friskbrygget kaffe. I vintermånederne kan du sågar varme dig på en varm cider eller lumumba, eller du kan bringe lidt af sommeren tilbage med en funky mango.

”Jeg er virkelig glad for den nye spisehal. Den er blevet fantastisk flot, og vi glæder os til at kunne holde åbent hele året rundt,” fortæller Direktør på Reffen, Ruben Passer.

Alle corona-tiltag er på plads

Ligesom alle andre restauranter og barer er den nye spisehal underlagt myndighedernes restriktioner og krav om at bære mundbind. Skilte med ”Husk dit mundbind” er derfor allerede sat op, og gæster kan købe mundbind i baren.

Reffen er generelt opmærksom på, at alle krav og restriktioner i forbindelse med corona er overholdt. Det samme gælder selvfølgelig for Werkstatt, Reffens nye indendørs spisehal.

 

Læs mere om Reffen og Københavns bedste street og madmarkeder her.