Reffen og Werkstatt inviterer til stor åbningsweekend

0
33
Fotocredit: Reffen / Eduard Brotac

Nu kan du igen snart se frem til at nyde street food og slænge dig ved kajkanten på Refshaleøen. Fredag den 22. marts slår Reffen og Klub Werkstatt slår liggestolene og dørene op for en ny stor sæson – og det fejres med en pulserende åbningsweekend. 

En god indikator på forår er, når byens streetfood markeder åbner – og det sker i weekenden den 22.-24. marts, når Reffen åbner for deres syvende sæson på Refshaleøen. Her kan du glæde dig til smagfulde spiseoplevelser fra nye køkkener, frisktappet øl fra deres helt eget bryggeri og et musikprogram med tårnhøje ambitioner.

Nye madboder og øl fra eget bryggeri

Reffen har brugt vinteren på at gøre alt klar til en ny sæson med streetfood, musik og international stemning på kajkanten. I år kan Reffen blandt andet byde på øl fra eget bryggeri, og foruden de velkendte madboder også en masse nye spiseoplevelser.

Fotocredit: Reffen / Eduard Brotac

Blandt nyhederne hos madboderne er Kuku med aromatiske iranske simreretter, Piola med argentinske lomito-sandwiches, Zen Kitchen med autentisk kinesisk kogekunst og Smash Burgers med L.A-style smash burger. Udover de nye madboder, så finder du også en masse gengangere og sikkert også favoritter blandt Reffens over 30 madboder med street food fra alle verdens hjørner.

Når Reffen åbner for sæsonen, kommer det ikke til at gå stille for sig. Det bliver fejret hele weekenden med DJs, live jazz, rundvisning med smagsprøver i bryggeriet, tilbud på vin og øl samt tonsvis af god stemning.

Fredag kan du svinge forbi Reffens vinbar, Drueta til vinyl DJ sessions, når Alex Modin og DJ Rex spinner plader fra 16-20. Der skænkes desuden et udvalg af vores favorit vine til blot 50 kr. pr. glas.

Lørdag kan du nyde live-jazz kl. 13 i Beer Garden, mens du prøver nye smage fra de mange madboder. Kl. 15-17 åbnes dørene til bryggeriet med rundvisning og gratis smagning af deres egne øl.

Se hele programmet for åbningsweekenden på Reffen her.

Back-to-back session på Klub Werkstatt

Det er ikke kun Reffen, der blænder op for en ny sæson – det samme gør Klub Werkstatt. Hele weekenden den 22.-23. marts holder Werkstatt også et brag af en åbningsfest med højt til loftet og et stærkt DJ line-up, som vil få den gamle maskinhal til at skælve til de sene timer.

Fotocredit: Klub Werkstatt

Programmet for åbningsweekenden er pakket med back-to-back sessions med musik, der nok skal holde gang i dansegulvet hele weekeden.

Fredag
20.00-21.30 Mari to the Future & Kirakingkong
21.30-23.00 Ryan Dank & R.D.N.P
23.00-00.30 NILU & Anders Krøi
00.30-02.00 Ian Bang & Mesteño
02.00-Close Benster & Bokéh

Lørdag

20.00-21.30 Jean Von Baden
21.30-23.00 Frede & Ed.
23.00-00.30 Ena Cosovic & Backhaus
00.30-02.00 Skarn & Henri Matisse
02.00-Close Daniel San & Azpecialgues
Der er fri entré på Klub Werkstatt indtil kl. 22:30, herefter 80 kr. Se hele programmet.