Roskilde Festival 2019: Billedreportage

0
431
I got the blues. The Roskilde Blues.
Det er en reel ting. Nu var jeg til Roskilde for aller første gang i år, og jeg havde blot hørt om den famøse “Roskilde Blues”, men jeg forstår nu, hvad alle taler om. Derfor drømmer jeg mig tilbage og viser dig glimt fra nogle fantastiske dage på festivalen. Se med her:

Af Nathalie Meinhardt

Jeg kan varmt anbefale at starte hver morgen (der kan være lidt hård) med en kop varm kaffe og dagens Roskilde Festival avis: Orange Press. Her får man dagens anbefalinger, koncertanmeldelser og andre sjove historier fra dagen før.

 

Roskilde Festivals madscene er uovertruffen. Og så er der fuld fokus på bæredygtighed – så meget at på hver madret er klimaaftrykket noteret. Dét er beundringsværdigt! Læs her om vores Vegan Food Tour eller læs vores guide til øko- og bæredygtig mad og drikke på Roskilde Festival her.

 

Hvorend man kigger på festivalpladsen finder du grafittivægge og smukke kunstinstallationer. Brug noget tid på at udforske de forskellige områder. Fx her ses et område som den danske kunstner Zusa (som står for det tyske “zusammen”) har kreeret. Et fælles område hvor man kan sidde og slappe af, nyde en drink eller en god samtale.

 

Dream City på campingpladsen og et par gæster til den store skumfest, der blev holdt om fredagen i det strålende solskin.

 

Mindelunden med de 9 træer foran Orange Scene der repræsenterer de 9 personer, der på tragisk vis mistede livet. Læs også Louises rørende indlæg om det her.

 

Vi blev “hooked” på Hooked! På Roskilde Festival finder du utallige af lækre madboder, og vi kan varmt anbefale menuen her med Lobster Roll, Vinegar Fries og Shrimps med trøffel mayo!

 

Et vigtigt budskab på den smukke, legendariske scene. Husk og pas på hinanden <3

 

Stemningsbillede i solen med en kold Tuborg Rå. I år introducerede Tuborg deres “Orangeøl” specifikt til Roskilde Festival. Den smagte himmelsk af citrus og mango noter.

 

Fire glade piger fra LoveCopenhagen. Tak for en fed festival, Roskilde!

/Nathalie