onsdag, juli 6, 2022
HomeBydeleIndre BySauna by GoBoat: Saunagus i Slotholmskanalen

Sauna by GoBoat: Saunagus i Slotholmskanalen

Resten af februar kan du nyde saunagus i en flydende sauna med udsigt til Christiansborg. Mens du let mærker bølgerne, sidder du i varmen med en dygtig gusmester, der to gange i løbet af 1½ time forkæler dig med varme, damp, dufte, snacks og stemning, så du kan komme helt ned i gear. I pauserne kan du køle af under koldtvandsspanden og i den friske luft lige midt i centrum af København.

Goboat saunagus

Konceptet hedder Sauna by GoBoat og nytænker den skandinaviske saunatradition. Gennem saunaens store vinduespartier får gæster et panoramaudsyn direkte til Slotsholmskanal, Christiansborg og resten af Indre By. GoBoat, som de fleste kender fra de eldrevne både, man kan leje i København, Odense, Aalborg og i Tyskland, England, Australien og Sverige, har samlet glæderne ved saunaens varme og at være ét med vandet i sikre og æstetiske rammer. Den flydende sauna ligger på Ved Stranden 26 resten af februar i en testperiode. Saunaen har plads til 12 personer. Ud over at nyde saunagus, hvor man køber billetter enkeltvis, kan man booke hele saunaen til en gruppe. Det kræver ikke medlemskab og foregår online på saunabygoboat.dk – der gives lige nu introduktionsrabat på 500 kr., når man booker hele saunaen.

Brug af håndklæde er påbudt, og nøgenhed er ikke tilladt. Det er muligt at medtage eget håndklæde eller købe et. Omklædning og opbevaringsskabe er tilgængelige. Booking af hele saunaen gøres online via saunabygoboat.dk. Hvis du vil booke en enkelt billet til en tur i saunaen sammen med andre for at nyde saunagus, kan du se tider og booke direkte her.

God tur i havnen! 

Love Copenhagen
Love Copenhagen
Louise Taarnhøj. Presserådgiver hos Koalition. Stifter og redaktør. Fluffer og ildkugle. Sørger for, at der er indhold på sitet, som du kan lide. Holder derudover meget af smukke ting - mad, musik, vin. Kan ikke leve uden spændende samtaler med interessante mennesker.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev - fyldt med lækre sager og inspiration til alt det, der sker i København.

Mest læste