Seaside Toldboden åbner 1. marts med 2 nye køkkener

0
314

Det er knap et år siden at Seaside Toldboden slog dørene op til et nyt koncept med hele syv køkkener, der tilbød oplevelser fra hele verden. Nu har de brugt de sidste måneder på at forberede sig til en genåbning – og har bl.a. brugt tiden til at udskifte to af de gamle køkkener med helt nye. Læs med og se hvad du kan se frem til, når Seaside Toldboden genåbner den 1. marts.

 

Nye madoplevelser fyldt med smag og attitude

Når Seaside Toldboden slår dørene op igen den 1. marts bliver det med to nye køkkener, nemlig Patagonia Grill og Dang Dang Asian Flavours.

”Vi vil gerne blive ved med at udvikle os, så der hele tiden er noget nyt at opleve, når vores gæster besøger os. Derfor er vi også rigtig glade for at kunne byde de to nye køkkener velkommen,” fortæller Bo Gervig.

Patagonia Grill er ejet af Juan Alvarez, der har mange års erfaring når det kommer til at servere simple, klassiske, argentinske kødretter. Han åbnede sin første restaurant ”Fuego” i 2003; en argentinskinspireret steak-restaurant. På Seaside Toldboden vil du også opleve Juans Alvarez store passion for argentinsk mad, når han griller sit kvalitetskød på en 400 kg tung trækulsgrill, der i øvrigt giver kødet dets helt særlige røgede smag. Retter vil være simple, da det er vigtigt for Juan alvarez, at du både kan se og smage alt på tallerkenen. Navnet ”Patagonia Grill” er inspireret af den simple mad fra Patagonia med kød tilberedt over åben ild.

Dang Dang Asian Flavours er ejet af Zhaoye Li, der allerede kender Seaside Toldboden utrolig godt. Han var nemlig med fra start, da Edgars Sutka åbnede sit køkken ”Tombo” med åbningen i 2021. Det gav ham så meget mod på tanden, at han nu er klar til at åbne sit helt eget køkken, hvorfra han serverer sushi og andre asiatisk-inspirerede retter. Det asiatiske køkken er generelt kendt for sine lette og smagfulde retter – det vil du også opleve, når du dykker ned i menukortet på Seaside Toldboden og ser Zhaoye Li trylle de flotteste, mest autentiske asiatiske retter frem.

Genåbning markeres med åbningsfest den 4. marts

Seaside Toldboden åbnede for første gang den 21. maj 2021 med hele syv forskellige køkkener, der hver serverer retter fra forskellige verdenshjørner. Retterne er altid med et opfindsomt og personligt præg fra det enkelte køkken og hver enkelt køkkenchef. Udover de to nye køkkener Patagonia Grill og Dang Dang Asian Flavours kan du bl.a. glæde dig til de populære, velkendte køkkener; Project Raw, Ocean Bar og Strangas.

”Vi kan næsten ikke vente med igen at fylde Seaside Toldboden og sætte ild under gryderne, når vi åbner om ca. to uger. Vi glæder os simpelthen så meget til at gå sommeren i møde med stribevis af gode spiseoplevelser, cocktails i solen, udsigt over havnekajen og virkelig god stemning,” fortæller Bo Gervig, Direktør på Seaside Toldboden.

Seaside Toldboden markerer åbningen med en åbningsfest fredag den 4. marts. Her vil der være sprøde toner fra håndplukkede DJ’s, lækre cocktails og masser af plads til, at rytmerne kan få frit spil. Det endelige program er ikke fastlagt endnu, men vil blive offentliggjort på Seaside Toldbodens Facebook-side og i deres nyhedsbrev.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here