Silas Bjerregaard | Københavnersnuden #73

0
259

Om ikke mange dage kan du igen opleve Danmarks bedste liveband (efter vores mening, i hvert fald), når Turboweekend spiller en håndfuld koncerter på deres Close-up-turné rundt omkring i hele landet. Dog skal du ikke forvente den sædvanlige højenergiske oplevelse – på denne turné er sangene skåret helt ind til benet i deres fremførsel, og dermed bliver udtrykket mere intimt og nærværende. Har du ikke oplevet Turboweekend live endnu, så skynd dig at gribe chancen – men først skal du læse lidt om forsanger Silas Bjerregaards København:

LC: Hvor bor du? 
SB: På Vesterbro med udsigt til fixelancen og Fisketorvet.

LC: Hvor går du tur?
SB: Søerne, H.C. Ørsted Parken, Sønder Boulevard.

LC: Hvor drikker du kaffe? 
SB: Hjemme og hos venner, i studiet, på forskellige kontorer, på gaden, i bilen, og nogle gange på Risteriet på Helgolandsgade.

LC: Hvor spiser du? 
SB: Hjemme og hos venner, Bevi Bevi, Osteria 16, NeighbourhoodItalo Disco, Fiskebaren, WeDoFood. Søndag bestiller vi fra Burger Palace. De leverer hurtigt og varmt.

LC: Hvor fester du? 
SB: Hjemme og hos venner, i backstagelokaler, på Bremen og forskellige brune bodegaer.

LC: Hvor inspireres du?
SB: Hvor mageligheden og nemheden er ofret for skønheden.

LC: Hvad er dit yndlingssted i København?
SB: På vej til noget….

LC: Hvor har du sidst følt dig forelsket i København?
SB: Jeg bliver altid lidt lun på hende, når hun skifter tøj, fra hendes friske forårsgul til hendes grønne sommerskjorte, hendes røde efterårskjole, ja selv hendes grå vinterfrakke. Og så de sindsygt flotte gyldne, pink og lilla nuancer, når solen går ned i vores stue.

LC: Hvad er dit bedste minde om København? 
SB: Der er mange gode. Af én eller anden årsag kommer jeg i tanke om en sen gåtur hjem fra Stengade 30 mod Nørreport, for at tage toget hjem til Nordsjælland, hvor jeg stadig boede hos mine forældre. Jeg må have været 13 år. Jeg havde været med en ven inde at se Suck-A-Bug, det var en lys forårsaften, og København var stadig det forjættede land, fyldt med mystiske gyder og labyrintiske systemer. Min ven og jeg fandt en uåbnet bjørnebryg på gaden, som stod i mit skab i flere år og ventede på det rigtige øjeblik, hvor vi skulle drikke den sammen. Til sidst blev den for gammel og røg ud. 

LC: Din anbefaling til den bedste oplevelse i København? 
SB: Drop strøget. Kryds noget vand. Tag i Balletten.

LC: Selvom København er fantastisk, har du nu mulighed for at tilføje den ene ting, som du synes, byen mangler – hvad er det? 
SB: En altan på min lejlighed. 1,5 m. dyb tak.

LC: Dit soundtrack til byen?
SB: I disse dage Blackstar med Bowie.

Tusind tak, fordi du ville dele dit København med os, Silas Bjerregaard. Og du, kære læser, kan finde billetter til Turboweekends Close-Up-turné lige her – men skynd dig, flere af koncerterne er allerede udsolgt.

GOD SØNDAG!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here