Spis middag på vandet i Københavns Havn

0
465

Snup en middag på vandet, mens du sejler gennem Københavns Havn og ser på de mange historiske bygninger. GoBoat og Green Island på Kalvebod Brygge er gået sammen om at skabe den mest velsmagende oplevelse i byens havn.

 

To af de hyggelige oplevelser i havnen samarbejder nu, så københavnerne og turisterne i byen kan få endnu mere ud af havnen. Det handler om Green Island på Kalvebod Brygge, hvor man kan spise og drikke omgivet af vandet, og GoBoats velkendte blå el-drevne både, som alle kan finde ud af at sejle. Samarbejder betyder, at man fra fredag den 27. maj kan nyde lækker mad og drikke ombord på en GoBoat sejltur. Man bestiller maden online samtidig med sin GoBoat-booking. Når man så stævner ud fra GoBoat, starter man sin tur med at sejle fem minutter direkte over til Green Island og lægger til ved ‘GoBoat pick-up’-skiltet. Her ringer man på klokken og så vil Green Islands dygtige personale servere den bestilte mad. Derefter kan du sejle videre på tur i havnen. Det bedste for to verdener.

Menuen fra Green Island består af lækre tapas, mættende sandwich og forskellige pizza slices. Hos GoBoat kan man som altid købe snacks og drikkevarer. Husk blot at bestille to dage i forvejen og betale for maden, når du booker din båd hos GoBoat. Du kan booke din båd og bestille lækkert mad fra Green Island hos Goboat.