Sticks’n’Sushi laver prisvenlig frokostmenu ”Sushi før sytten”

0
525

Foråret er over os. Det betyder lysere dage, som giver lyst til spise ude, når solens stråler titter frem over middag. Den københavnske sushikæde, Sticks’n’Sushi er klar med et nyt koncept, der skal invitere sushi-glade københavnere til sushi før kl. 17 i hovedstadens sushirestauranter.

 

Hos Sticks’n’Sushi har man det sidste år kørt med et ”Sushi før sytten”-koncept med prisvenlige frokostmenuer som takeaway. Og nu er det også muligt at nyde prisvenlig forkælelse i deres restauraner, når de året ud tilbyder tre smagfulde frokostmenuer til en endnu skarpere pris.

Fotocredit: Sticks’N’Sushi
Tre prisvenlige menuer fra kl. 12-17

Med “sushi-før-sytten” konceptet kan du vælge mellem tre frokostmenuer: En vegansk, en med sushi og suppe, og en der er en blandet landhandel.

 

Good Afternoon 1 (vegansk)

Broccoli grillet med suveræn soya og serveret med spicy goma. Mamma Mia-rulle med avocado, sesam, agurk & purløg. Eringi stick af kejserhat med misokryddersmør og imo yak stick af sød kartoffel, koriander & teriyaki. Serveres med japanske ris. PRIS: 115 kr.

 

Good afternoon 2

Ebi hapser af tempurareje, misoaïoli, chili, lime og koriander. Misosuppe med tofu, forårsløg & tang. Nigiri med laks. Chirashi rulle med flammegrillet fisk, avocado, agurk, chili, ingefær og syltede rødløg. PRIS: 125 kr.

 

Good afternoon 3

Shake tataki af laks, kinaradise, kizami wasabi og ponzu. Nanban rulle med kylling, avocado, kataifi, koriander og spicy yuzu-kosho mayo. Tsukune chili sticks med kyllingekødboller, chili dip, teriyaki og forårsløg. Serveres med japanske ris. PRIS: 135 kr.

 

Du kan både tage menuerne med hjem eller nyde dem i restauranten på Gl. Kongevej, Istedgade, Valby, Nansensgade, Østerbro, Tivoli Haven, Borgergade og Krudthuset. I Lyngby, Hellerup og Rungsted sælges menuerne kun som takeaway. Find menuerne her.