Tony Vibrato | Københavnersnuden #191

0
381
Den 27. april udsendte Tony Vibrato sin debutsingle, København (Uden Filter), og meget snart er han klar med opfølgeren, Nabopige. Om sin sang om København, siger han: “København (Uden filter) er en hyldest til København. Det uperfekte København. Byen uden filter. Samtidig er det også et los i røven til alle os, der er blevet alt for selfieoptagede, og som tilbringer alt for meget tid med snotten nede i telefonen i stedet at blande os i det virkelige liv lige omkring os. For kigger vi os overhovedet omkring, når vi bevæger os gennem byen?” Vi har spurgt Tony, hvilket København han selv bevæger sig i og holder af? Kom med her.

LC: Hvad har du gang i i øjeblikket?
TV: Lige nu er jeg i fuld gang med at færdiggøre min EP-udgivelse. Og så bruger jeg en masse tid på at promovere min debutsingle ”København (Uden Filter)”. Vi arbejder hårdt på at skabe flere ringe i vandet. Efter sommeren udkommer min næste single ”Nabopige”.

LC: Hvor bor du?
TV: Jeg bor i mit hoved… nej, spøg til side 😉 Jeg bor i Vanløse, et skønt sted, hvor der er plads til alle typer… både den heldige og den mindre heldige, kan man opleve herude – hvis man altså kan bruge grovfilen på den måde.

LC: Hvor går du tur?
TV: Jeg holder meget af en gå en tur i det grønne med min familie. Men jeg er i det hele taget en energibombe og altid på farten, så jeg får gået meget mere til hverdag end bare en almindelig gåtur i parken.

LC: Hvor drikker du kaffe?
TV: Jeg drikker aldrig kaffe, men gerne te med honning og helst om vinteren hjemme under dynen. En varm kop kakao på en café er sgu også meget hyggeligt 🙂

LC: Hvor spiser du?
TV: Helst hjemme med familien. I det hele tager holder jeg meget af at hygge med mine nære i hjemlige omgivelser. Men jeg er også stor fan af at tage ud og være blandt glade mennesker på hyggelige restauranter. Dansk smørrebrød på Café Sorgenfri med rød og hvidternet dug er bare toppen! Det er i øvrigt én af Københavns ældste cafeer.

tony vibrato

LC: Hvor fester du?
TV: Helst med min smukke, italienske skønhed i soveværelset. Går ikke så tit i byen længere, men det hænder da, at mit indre barn slår sig løs i ny og næ. En god koncert eller god stand-up sætter jeg også stor pris på.

LC: Hvor inspireres du?
TV: Tit og ofte i toget eller bussen – og helst efter mørkes frembrud. Jeg elsker at se ud i den sande verden, lade mig fascinere og inspirere af menneskets forskellighed. Jeg er også fascineret af vores kropssprog, som tegner et klart billede af, hvem vi hver især er. Men jeg har også en fantasi og en indre drømmeverden, der hjælper min inspiration på vej fx til min sangskrivning.

LC: Hvad er dit yndlingssted i København?
TV: Jeg synes, København har mange skønne steder. Men især Tivoli har noget smukt og magisk over sig.

LC: Hvor har du sidst følt dig forelsket i København?
TV: En skøn og meget tidlig morgen på Christianshavn og i Nyhavn, da vi skød musikvideoen til ”København (Uden Filter)”.  Vi kørte rundt i gaderne på Christianiacykel, mens solen netop var stået op.

LC: Hvad er dit bedste minde om København?
TV: Da Danmark vandt EM, og det blev fejret for vildt på Rådhuspladsen, og jeg stod blandt glade, dansene politifolk med klaphatte – dét glemmer jeg aldrig!

LC: Din anbefaling til den bedste oplevelse i København?
TV: En tur i Københavns smukke kanaler med familie og venner. At se København fra vandet er helt unikt!

LC: Selvom København er fantastisk, har du nu mulighed for at tilføje den ene ting, som du synes, byen mangler – hvad er det?
TV: En stor voksenlegeplads, hvor telefoner er forbudt!

LC: Dit soundtrack til byen?
TV: Elsker Love Shop. Næsten lige meget hvilket af deres numre man sætter på, så rammer det lige lukt ned i Københavns sjæl.

Tusind tak, Tony, fordi du ville dele dit København med os.

Du kan følge Tony på Facebook og blive opdateret på, hvad der sker i hans univers.

GOD SØNDAG!